Sözcü TV'den Muharrem İnce'ye sansür: Ekrandan resmini anketten ismini sildiler...

CHP'nin fonladığı yayın organlarından Sözcü TV'de Fatih Portakal'ın sunduğu haber bülteninde 11 anket firmasının sonuçlarını açıklarken, arkasına tüm liderlerin fotoğrafları koyuldu ancak Muharrem İnce'nin fotoğrafı yer almadı.

GİRİŞ 29.03.2023 07:15 GÜNCELLEME 29.03.2023 08:10
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partililer tarafından 'aday olma' baskısı gören Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP medyası tarafından açık açık sansüre uğradu. CHP'nin fonladığı yayın organlarından Sözcü TV'de Fatih Portakal'ın sunduğu haber bülteninde 11 anket firmasının sonuçlarını açıklarken, arkasına tüm liderlerin fotoğrafları koyuldu ancak Muharrem İnce'nin fotoğrafı yer aldı.

Haberde partilerin ve ittifakların oy oranları sayılırken Muharrem İnce'nin Memleket Partisi Memleket vs. diyerek geçiştirildi.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine hazırlanıyor.

Cumhur İttifakı'nın adayı Başkan Recep Tayyip Erdoğan olurken 6+1'li koalisyonun adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Diğer adaylar ise eski CHP'li Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve ATA İttifakı'nın ortak adayı Sinan Oğan oldu.

CHP'DEN MUHARREM İNCE'YE KARŞI BASKI

Muharrem İnce 100 bin imza ile adaylığını kesinleştirirken CHP'liler tarafından adeta linç edildi.

Muharrem İnce'nin 'oyları böleceği' iddiasıyla aday olmasına karşı çıkan isimler arasında Fazıl Say, Can Ataklı, FETÖ-PKK destekçisi Amberin Zaman, Fatih Portakal, Nevşin Mengü ve İsmail Saymaz gibi CHP yandaşı isimler başı çekerken CHP medyasında İnce'ye uygulanan sansür de artık görünür olmaya başladı.

SÖZCÜ TV'DEN MUHARREM İNCE'YE SANSÜR

CHP'nin fonladığı yayın organlarından Sözcü TV Muharrem İnce'ye açık bir sansür uyguladı.

Fatih Portakal'ın sunduğu haber bülteninde CHP'yi gazlayan 11 anket firmasının sonuçlarını açıklanırken, arkasına tüm liderlerin fotoğrafları koyuldu.

İNCE'NİN HEM RESMİNE HEM İSMİNE SANSÜR

Söz konusu bültende bir tek Muharrem İnce'bin fotoğrafına yer verilmedi. Haberde partilerin ve ittifakların oy oranları sayılırken Muharrem İnce'nin Memleket Partisi 'Memleket vs.' diyerek geçiştirildi.

HALK TV: MUHARREM İNCE DEFTERİ KAPANDI

İnce'nin aday olmaktan geri adım atmayacağı şeklinde izlenim vermesi sebebiyle CHP'nin yayın organı Halk TV, CHP'nin İnce defterini kapattığını yazarken Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini yalnızca nezaket ziyareti olarak gerçekleştireceği iddia edildi.

GEL BAKALIM BAY BAY KEMAL

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu yarın Muharrem İnce'yi ziyaret edecek.

Söz konusu ziyarete ilişkin Muharrem İnce Hürriyet'ten Abdülkadir Selvi'ye yaptığı açıklamada, "Milli Yol, Bağımsız Türkiye'ye gitmişse bize de gelecektir. Bekliyorum. Buyursun." ifadelerini kullanmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 109
  • Diyar-ı Bekri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülen portakal, şeytan'ın öğrencisi. Şeytan seni kıskanıyordur. Fox'un artığı, tek kelimeyle yalancı, ikiyüzlü ve hainsin. Allah size fırsat vermesin inşallah.
    Cevapla
  • reis 1 yıl önce Şikayet Et
    portakal orda kal.
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Dün ince ye komplo kurdular ezdiler bugün de komplolar devam etsin mi diyezorls partiye slmaya çslkşacaklar çünkü herçeşit sıkıntılı insan orada
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin anketlerde 20 yıldır Ak partinin kazandığını görmedik. bu 20 yıl içindede chp kazandığını görmedik.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte solun adeleti ve demokratlığı bu kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi