Müjdat Gezen, Muharrem İnce'ye 'Bir kere daha düşün' diyerek yalvardı

Müjdat Gezen, Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye açık mektup yazdı. Gezen mektubunda, "Durumu aklının süzgecinden bir kere daha geçir" dedi.

Müjdat Gezen, Muharrem İnce'ye 'Bir kere daha düşün' diyerek yalvardı
Müjdat Gezen, Muharrem İnce'ye 'Bir kere daha düşün' diyerek yalvardı
GİRİŞ 29.03.2023 13:40 GÜNCELLEME 29.03.2023 13:47
Bu Habere 189 Yorum Yapılmış

Müjdat Gezen, bugün Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye çağrıda bulundu.

Gezen, Muharrem İnce'nin adaylıktan vazgeçmemesi halinde seçimlerin ikinci tura kalacağını ifade etti.

Müjdat Gezen'in bugün yayımlanan "İnce'ye açık mektup" başlıklı yazısı şöyle:

"Sevgili Muharrem İnce...

Seni gerçekten sevdiğimi bilirsin. Bir kere içtensin, samimisin. Öğretmensin. Düşündüm taşındım, sana bu mektubu "Yazayım mı, yazmayayım mı" diye. Sonunda senin dürüstlüğüne olan inancım ağır bastı. Ve yazmaya karar verdim.

Bildiğin gibi okulumda yedi yaşından, yetmiş yaşına kadar öğrencim var. Toplam yedi yüz civarında. Bunları velileriyle çarptığın zaman, oldukça kalabalık bir kitle oluşuyor. Hemen hemen tamamının fikri şu ki sen aday olduğunda Millet İttifakı oy kaybedecek. Seçim ikinci tura kalacak. Ve Erdoğan'ın istediği olacak. Oysa tanıdığım kadarıyla, sen iyi bir demokratsın. Durumu aklının süzgecinden bir kere daha geçir. Türkiye kritik bir dönemeçte. Senin gibi vatansever birinin, sonradan zor durumda kalmasını içim hazmedemiyor.

Değerli kardeşim bundan sonrası tamamen sana ait.

Her iki durumda da yolun açık olsun.

Sevgi ve saygılarımla... "

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 189
  • Hayirlisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden korkuyorsunuzki madem kazanacaksiniz ikinci turda kazanirsiniz müjgat,yirtma kendini senin süren zaten azalmis haline bibak hele... Ama altarnatif yok yine RTE,ama muharrem sizin taraftaki tek delikanli.
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Seninleyiz Muharrem sakın teslim olma bunlara !
    Cevapla
  • AdiL 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnce ve partisi seçimleri kazanıp iktidara gelse bile normal bir iktidar değişimi olur. Çünki kendisi CHP'nin 6 okundaki cumhuriyet ilkelerini savunmaktadır. Fakat, bu hainler cephesinin iktidarı ele geçirmesinin ülkemiz için hayırlı olmayacağı kesindir.
    Cevapla
  • AdiL 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnce ve partisi Kılıçdaroğlu CHP'sini bitirebilecek ve iktidarı kazanabilecek cumhur ittifakına rakip tek partidir.
    Cevapla
  • AdiL 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu CHP'sinin Atatürk'ün kurduğu parti olmadığı, tam tersi Atatürk'e ve kurduğu T. C. devletine karşı oldukları alenen ortaya çıkmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsunspor - Trabzonspor! CANLI
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!