Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Hoş geldiniz, güle güle!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, görüşmenin ardından açıklama yaptı. İnce, Kılıçdaroğlu'nu "Kemal Bey hoş geldiniz, güle güle" sözleriyle uğurladı.

GİRİŞ 29.03.2023 18:07 GÜNCELLEME 29.03.2023 18:35
Bu Habere 482 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret etti. 

Kılıçdaroğlu, sofrayı büyütmek istediklerini söyledi. Yaşanan sorunların Türkiye'nin sorunları olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz. En büyük arzularımızdan biri bu. Yaşadığımız sorunlar bireysel sorunların ötesinde Türkiye'nin sorunları. Bizi kabul ettiği için tekrar Sayın Genel Başkan'a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Muharrem İnce ise, ittifaklar hakkında dikkati çeken mesajlar verdi. Menfaat ittifaklarına karşı olduklarını belirten İnce şunları söyledi: 

"Bizler Memleket Partisi olarak ittifaklar olmalıdır fakat ittifaklar menfaat ittifakları olmamalıdır. İlke ittifakları olmalıdır. İlkelerimiz çok nettir. Atatürk'ü tartıştırmayız. Teröre karşı mesafeliyiz. Aklınıza kim geliyorsa. Kadın hakları konusunda çok kararlıyız. Asla geri adım atmayız. İlkeler etrafında bu memleketi ayağa kaldırabiliriz."

İNCE: ADAYLIKTAN ÇEKİLMEYECEĞİM

7'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu, İnce'nin adaylıktan çekilmesini istiyordu. İnce, gazetecilerin adaylıkla ilgili sorusuna, "Adaylıktan çekileceğim demedim" karşılığını verdi. 

"HOŞ GELDİNİZ, GÜLE GÜLE!"

İnce'nin ayrıca Kılıçdaroğlu'nu uğurlama şekli dikkati çekti. CHP liderinin "Hoşça kalın" sözleri üzerine İnce, "Ayağınıza sağlık. Hoş geldiniz, güle güle" cevabını verdi. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 482
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam doksana çakmış sayın ince…
    Cevapla
  • 34 43 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ince sağ bu ince yi iyi gorenler var emme daha tehlikelidir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahını izniyle rece b tayib erdogan
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir sonraki donem cumhurbaskani kuvvetle muhtemel
    Cevapla
  • ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    muharrem yarına kadar vazgecer adaylıktan demedi demeyin meralin yaptığının aynısısnın tıpkısının benzerini yapar bunlar ayak oyunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi