Azerbaycan'dan açıklama: BKP lideri Fazıl Mustafa'ya düzenlenen saldırı 'terör' eylemi

Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi, Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Fazıl Mustafa'ya düzenlenen silahlı saldırının 'terör' eylemi olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 30.03.2023 02:07 GÜNCELLEME 30.03.2023 08:08
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Azerbaycan'da, dün yerel saatle 21.51 civarında Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı milletvekili Fazıl Mustafa, uğradığı silahlı saldırıda yaralanmıştı.

Azerbaycan'dan açıklama: BKP lideri Fazıl Mustafa'ya düzenlenen saldırı 'terör' eylemi

AZERBAYCAN DEVLET GÜVENLİK SERVİSİ: TERÖR EYLEMİDİR

Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi tarafından yapılan açıklamada, Mustafa’ya yönelik silahlı saldırı terör eylemi olarak nitelendirilerek, saldırıyla ilgili “terör” soruşturması açıldığı bildirildi.

OPERASYON BAŞLATILDIĞI AÇIKLANDI

Açıklamada, terör eylemini gerçekleştiren kişiyi ve suça karışan diğer kişilerin tespit edilmesi ve ceza karşısında yargılanması için operasyonların yürütüldüğü aktarıldı.

Azerbaycan'da Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Fazıl Mustafa'ya silahlı saldırı!Azerbaycan'da Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Fazıl Mustafa'ya silahlı saldırı!

FAZIL MUSTAFA'NIN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BELİRTİLDİ

Terör eylemi sonucunda Mustafa sağ omuzundan ve sağ ayağından kurşun yarası aldı. Hastaneye kaldırılan ve 2 operasyon geçiren Mustafa'nın hayati tehlikesi bulunmuyor.

Azerbaycan'da silahlı saldırıya uğrayan Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Fazıl Mustafa

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ıran
    Cevapla
  • MACKALI 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakin HAPIS CEZASI VERMEYIN SIKIN KAFASINA HERKEZE ÖRNEK OLSUN CAYDIRICI OLUR.
    Cevapla
  • ERCAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim düştüğümüz hataya düşmeyin, yakaladığınızın kafasına sıkıp bırakın olduğu yerde. Ekmek yedirmeyin, fırsat vermeyin, Düşmana merhamet vatana ihanettir.
    Cevapla
  • misafir8 1 yıl önce Şikayet Et
    gardaşlarımıza geömiş olsun. Türkler olarak üzüldük. bizimde canımız yandı. Allahtan acil şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. küfür tek millettir.
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Bunun arkasında ABD ve Fıransa vardır. Allah hainlere fırsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı