Aylin Nazlıaka, milletvekilliği aday adaylığından çekildi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bakanlar Kabinesi'nde yarışmak üzere..." deyip milletvekili aday adaylığından geri çekildiğini açıkladı.

GİRİŞ 31.03.2023 07:02 GÜNCELLEME 01.04.2023 09:10
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğinde, milletvekili aday adayı başvurusunu geri çekeceğini duyurdu.

Nazlıaka yaptığı konuşmada, "Buraya aday adayı olarak çıkmadım, bir duyuru yapmak için çıktım. Ben bugün bir karar aldım. Bu kararımı önce çekirdek ailemle paylaştım. Şimdi de büyük ailem CHP ailesiyle paylaşmaya karar verdim. Biliyorsunuz, üç dönem bu güzel şehrin milletvekili olma onurunu yaşadım. Hep sizlerle birlikte omuz omuza, yürek yüreğe güzel Ankaramız için mücadele ettik.

BAKAN OLMAK İSTİYOR

Ben bugün sayın Genel Başkanımızla görüştüm ve bundan sonraki sürece 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bakanlar Kabinesi'nde yarışmak üzere milletvekili aday adaylığımı çekme kararı alarak bugün buraya geldim. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Genel Başkanımızın takdiri, sizlerin de elbette desteği, onayıyla bu kutlu yürüyüşü hep beraber sürdüreceğiz. Ben inanıyorum ki o güzel, eşit, aydınlık, özgür günleri hep birlikte kuracağız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 214
  • Serhat altay 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen DEGİLMİYDİN gidip gelen hadi ordan hikaye masal aleminin figüranları
    Cevapla
  • Ne iş....! 1 yıl önce Şikayet Et
    3 yildır vekil oldun ne güzel, cukka iş..! Ulkeme ne Ne hizmet yaptın? Dikili bir agaçın varmı ? Bir mezra bir köý okuluna bir çöp kutusu gönderdin mi?
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar rüya aleminde yaşıyor
    Cevapla
  • Salim 1 yıl önce Şikayet Et
    3 dönemde bu ülke için ne yaptı acaba merak ediyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nazlimisin. Nazsizmisin her ne isen. Senin 13. Cumhurbaskanin ona buna 10 ar 20 şer 30 şar milletvekili dağıtiyoda Böyle giderse Kendine oturacak 1 koltuk degil Sandelye bile kalmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri
Ülkelerin 2024 yılı savunma bütçesi açıklandı! Türkiye sıra atladı...