Fetöcülerden kirli algı operasyonu! Emine Erdoğan'ı hedef gösterip yalan kurguladılar!

Birleşmiş Milletler'in özel davetlisi olarak ABD'ye giden Emine Erdoğan'a yönelik 'Meral Akşener'in partisi kurşunlanırken New York'ta alışverişe çıktı' iddiaları, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalanlandı.

GİRİŞ 31.03.2023 20:32 GÜNCELLEME 31.03.2023 20:32
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Sn. Emine Erdoğan'a yönelik ortaya atılan 'Meral Akşener'in partisi kurşunlanırken New York'ta alışverişe çıktı' iddialarını yalanladı.

DMM'den yapılan açıklamada, "Sn. Emine Erdoğan, BM'nin özel davetlisi olarak 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü için kızı Sümeyye Erdoğan ve torunuyla birlikte New York'a gitmiş, "Sıfır Atık" Projesiyle ilgili BM Genel Kurulu'nda küresel düzeyde iş birliği çağrısında bulunduğu konuşmasını gerçekleştirmiştir. Sn. Emine Erdoğan, BM Genel Kurulu öncesi 29 Mart Çarşamba günü kızı ve torunu ile Central Park'a yürüyüş yapmaya gitmiştir. İddiaya konu görüntülerde de Emine Erdoğan'ın parka girdiği açıkça görülmektedir. 'Meral Akşener'in partisi kurşunlanırken Emine Erdoğan, New York'ta alışverişe çıktı' iddiaları doğru değildir. İddiaların, organize dezenformasyon faaliyeti olduğu tespit edilmiştir."

'FETÖ YOLDAŞLARININ KİRLİ ALGI OYUNU'

Öte yandan İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci'de konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "FETÖ ve yoldaşlarının kirli algı oyunu. Emine Erdoğan'ın BM Genel Kurulu öncesi torunu ile Central Park'a yürüyüşe gitmesini “ … alışveriş yaptı” şeklinde yansıtılması tümüyle yalan. Videolarda da böyle bir görüntü yok." diyerek yalanladı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 108
  • sor 1 yıl önce Şikayet Et
    isveçt dünyanın parasını harcayıp sel felaketinde tatail yapan Murat ongun ile ilgili haber var mı tabik yok yada ABD malik hanede yaşayan fetö nun parasını kim ösüyor bu adam emekli imam değil mi namusuzlar ABD parası ile beslenip buradakilere iftara arıyor.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizinkiler de ABD ekonomisine destek olmak için gitti yani. Hadi öteki şöyle beriki böyle, siz yerli milliyiz demiyor muydunuz. Yerli milliler ABD den mi alışveriş yapıyormuş?
    Cevapla
  • Aytek 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaman ilerledikçe zavallilaşiyorlar farkında mısınız. Rabbim daha beter etsin sizi sürünün inşaallah ey 6 lı ganyan
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ulkenim gencecik evlatlari pkk terörü tarafindan katledilirken selonun evinde kahvaltiya gidenlere ne demeli, kahvalti sözü verenlere ne demeli
    Cevapla
  • toruncuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Oh gez torunum
    Cevapla
  • feraset 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün hava güneşli hımmm Reis suçlu, Bu gün güneş yok hımmm Reis suçlu Bugün parçalı bulutlu güneş hem va hem yok olsun yine de Reis suçlu İnşallah Reis % 70 alırda kininizde boğulursunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den 'Eurofighter' çıkışı: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance