İYİ Parti'nin İstanbul'daki temayül yoklaması başladı

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla İstanbul'un seçim bölgelerindeki milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yaptı.

İYİ Parti'nin İstanbul'daki temayül yoklaması başladı
İYİ Parti'nin İstanbul'daki temayül yoklaması başladı
GİRİŞ 02.04.2023 11:59 GÜNCELLEME 02.04.2023 11:59

Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan ön seçimlerde parti üyeleri milletvekili olarak görmek istedikleri isimler için oy kullanmaya başladı.

İstanbul'un 3 seçim bölgesinden herhangi birinde milletvekili olmak için başvuruda bulunan aday adayları da burada kurulan stantlarda tanıtım çalışmaları yaptı.

Burada konuşan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde milletvekili olmak isteyen aday adayları için aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de bulunduğu 15 ilde "ön seçim" şeklinde temayül yoklaması kararı almıştı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!