TDP lideri Sarıgül, Kılıçdaroğlu ile görüşme sonrası kararını açıkladı

Altılı masanın adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti. Görüşmenin ardından Sarıgül "İnanıyorum ki Türkiye'yi demokratik parlamenter sisteme geçirecek olan sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

GİRİŞ 06.04.2023 13:20 GÜNCELLEME 06.04.2023 15:17
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti.

Bugün saat 12.00'de TDP Genel Merkezi'ne gelen Kılıçdaroğlu, Sarıgül ile görüştü.

Kılıçdaroğlu, "Güzel bir görüşme oldu. Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye'nin değişime ihtiyacı var. Halil İbrahim sofrasını büyütmek zorundayız."

Mustafa Sarıgül ise şunları söyledi: "İnşallah Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. SAyın Kılıçdaroğlu ile ne zaman bir araya gelsek Türkiye'yi konuşuyoruz. Çok güzel bir görüşmeyi heyetler arasında gerçekleştirdik. Demokratik parlamenter sistemden yanayız. İnanıyorum ki Türkiye'yi demokratik parlamenter sisteme geçirecek olan sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. İnanıyorum ki Türkiye'yi raylarına oturtacak olan aday sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur."

Kılıçdaroğlu ayrıca Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ile de görüşecek.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 122
  • Avşaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun Sarıgül! Ne kadar sahte bir tip olduğun ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu, ülkeyi rayından çıkarıp, bölünmesinin yolunu açacak olan kişidir. Bu desteğiniz CHP yanısıra doğrudan PKK'ya destektir. Bundan sonra yeriniz burasıdır, yani PKK'nın yanı. Yani yolun sonuna geldiniz.
    Cevapla
  • Ülkücü 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK ya oy yok ülkeyi 25 parçaya böleceğiz diyenlere oy yok,anayasal düzeni yıkacağız cumhuriyeti yıkacagiz diyenlere oy yok özerklik vaad edenlere oy yok
    Cevapla
  • Nedesek 1 yıl önce Şikayet Et
    Demokratik dediğiniz parlemanter sistem bu ülkeye ne verdi gördük geçmiş koalisyon hukumetlerini ,İsrail örnek kaç senedir adamlar hükümeti kuramıyor sürekli seçim,başkanlık sistemi ülkemiz için iyi bir sistemdir
    Cevapla
  • Skays 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet rükûda kıyama,da kalkacak inşallah ama sizinle değil.
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    güçlendirilmiş ittifak işbirlikçisi kılıçdaroğlu seçilir hayyalleri ile görüyorum ki chp den atılmış muhaliflerede diz çöktürmüş.kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olamaz ancak seçime kadar chp ve işbirlikçileri içerisinde güçlü bir (kendisininde inanmadığı)lider olarak kalır.15 mayıs sonrası yeni chp ve işbirlikçileri nasıl oluşur göreceğiz.ince ince geliyor gel buraya muharrem hoşgeldiniz güle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Netanyahu'ya sert tepki: Mazlumların kanında boğulacak!
Son dakika: Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Geri dönüş yok