Bahçeli'den dikkat çeken 'Ağıralioğlu' açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti'den istifası hakkında, "Bir tek İYİ Partili bir milletvekili vicdanının sesine kulak verip cesaret gösterdi, mertçe tepkisini dile getirdi ve partisinden istifa etti" dedi.

Bahçeli'den dikkat çeken 'Ağıralioğlu' açıklaması!
Bahçeli'den dikkat çeken 'Ağıralioğlu' açıklaması!
GİRİŞ 05.04.2023 19:13 GÜNCELLEME 05.04.2023 19:13
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Basın mensuplarının karşısına geçerek zehir zemberek bir açıklama ile İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu hakkında bir değerlendirmede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.

"MERTÇE TEPKİSİNİ GÖSTERDİ"

Türkgün gazetesine açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Ne CHP'den ne de İYİ Parti'den hiçbir itiraz gelmedi. Rahatsız olmadılar. Bilakis bıyık altından güldüler. CHP'nin PKK'yla ve HDP'yle birlikteliği tescillendi. İYİ Parti'nin ve diğer zillet partilerinin PKK'yla ve HDP'yle eylem ve hedef ortaklığı alenileşti, pekişti. Bir tek İYİ Partili bir milletvekili vicdanının sesine kulak verip cesaret gösterdi, mertçe tepkisini dile getirdi ve partisinden istifa etti" dedi.

"NASIL İZAH VE İFADE ETMELİ?"

Zamanında MHP'den ayrılan ve İYİ Parti'ye katılanların terörü destekleyenlerin arasına düştüklerini ifade eden Bahçeli, "MHP'yi PKK'ya değişenleri nasıl izah ve ifade etmeli? Bu kadar devşirilmiş bir siyasetin ülkemize sağlayacağı en küçük bir şeyden bahsetmek akıl karı mı? Ya CHP'yi nasıl tarif edelim? Aziz Atatürk'ün partisini bölücü teröre rehin bırakanları nasıl tanımlayalım? CHP'yi Kandil'in mağara deliklerine İP'le bağladılar" diye konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 95
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Yardımcı hizmetlerde çalışanların genel idare hizmetlere geçmesi için Sayın bahçeliden umutlanmıştık umutluyuz bekliyoruz
    Cevapla
  • ortaya karışık 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun cumhur ittifakında yeri yok bence. omurgalı, yalpalamayan, tutarlı kimselerin yeri cumhur ittifakı
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti bu adama yakışır
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    bir an önce MHP veya AKP DEN miletvekili olmalı yoksa yazık olur
    Cevapla
  • Müslüman Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok mu başka cesaret timsali bir yiğit, yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi