Nevşin Mengü'den 'Akşener' itirafı! 'Mermi' şovuna bomba anket yorumu...

HDP'nin de desteklediği 6'lı masada İYİ Parti tabanınında büyük bir çözülme yaşanırken bu durum anketlere de yansıdı. Nevşin Mengü de İYİ Parti'nin oyunun düştüğünü söylerken Akşener'in mermi şovuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

GİRİŞ 05.04.2023 21:03 GÜNCELLEME 05.04.2023 21:03
Bu Habere 333 Yorum Yapılmış

Türkiye'de seçimlere az bir süre kalırken yedili koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin duyurulmasına kadar olan sürece İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan kalkıp sonrasında saatler içinde tekrar oturması damga vurdu.

İYİ PARTİ'DE HDP RAHATSIZLIĞI

Akşener'in masaya neden döndüğü merak edilirken kulislerde Akşener'in tehdit edilmiş olabileceği konuşuldu. HDP ile açık bir ittifak yapan yedili koalisyon sonrası Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretine ses çıkarmayan ve olayı görmezden gelen Akşener'in partisindeki milliyetçi isimler üst üste istifa ediyor.

EN BÜYÜK BOMBA 'AĞIRALİOĞLU'

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, 22 Mart'ta yaptığı açıklamada Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı seçim sürecini zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Ağıralioğlu, TBMM'de yaptığı açıklamada "Millet tercihiyle baş başa kalamamış tercih sıkışmıştır. Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu." ifadelerini kullandı.

HDP'nin Kılıçdaroğlu lehine açıklama yaptığını söyleyen Ağıralioğlu, "Biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. HDP, Türk demokrasisinin şantajcısına dönüşmüştür. Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim" dedi.

Daha önce Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adaylığı seçim sürecini sert sözlerle eleştiren ve "Bu vebale ortak olmayacağım" diyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etmişti.

RAHATSIZLIK ANKETLERE YANSIDI

İYİ Parti tabanında CHP ile yapılan ittifak ve HDP'nin bu koalisyona dahil olması büyük rahatsızlık yaratırken bu durum anket sonuçlarına da yansımaya başladı.

OYLARI YÜZDE 8'LERE DÜŞTÜ

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci Nevşin Mengü yaptığı açıklamada İYİ Parti oylarının yüzde 8'lere kadar düştüğünü itiraf etti.

KURŞUN ŞOVUNUN NEDENİ BELLİ OLDU

Mengü açıklamasının devamında Akşener'in İstanbul Zeytinburnu'ndaki İYİ Parti İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunların bir gece bekçisi tarafından hırsızlara sıkılmış olmasını görmezden gelerek etrafa kurşunlar atmasını "Bugün Erdoğan ile Akşener'in girdiği bu polemikle, işte bu kurşun atma birazcık eski ülkücü geleneğe göz kırparak, tabanı toparlayabilecek mi göreceğiz." şeklinde yorumladı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 333
  • Remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevmiyorum bu meral denen kadını bu ne biçim çirkef bir Tansu cilleri birde bu acayip kadını göz önüne getiriyorum Tansu hanım gerçek bir hanım kadını o günün bürokrat tayfası hiç etti yoksa ekonomi de büyük atılım yapacak vaat ettiği gibi bir ev bir araba anahtarı olacak ama abd ve işbirlikçileri ne terörü bitirmesine nede ekonomiyi duzeltmesine izin vermediler işte bu meral de onlardan
    Cevapla
  • Deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Nevşin hanım boşa ugraşma Sen Müslüman Türk olucaksin
    Cevapla
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce 3 dk içinde ne gösterdi de yerden yere vurduğu masaya geri döndü onu açıkla Üstünü örtme Yaşar Okuyan ne verdi Kılıçtaroğluna ki yanında boyun bükmüş teslim olmuştun. Ne vardı o kasette bir kadın ancak bu kadar töhmet altında kalır. Reis e saldıracağına dağdaki teröristlere saldırsan ya. Sen bittin artık seni ABD İSRAİL CİA MOSSAD FETÖ kurtaramaz resmen barajın altındasın ve yoksun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni uşaklari
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    terör örgütlerinede konuş abla sus pus oldun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi