Uğur Dündar'dan CHP'ye aday tepkisi: Fenerbahçeli olarak kabullenemiyorum

Gazeteci Uğur Dündar, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in CHP listesinden aday gösterilmesine isyan etti.

GİRİŞ 09.04.2023 20:28 GÜNCELLEME 10.04.2023 09:48
Bu Habere 298 Yorum Yapılmış

CHP’de eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Hatay 1’inci sıra milletvekili adaylığı büyük tepki çekince geri adım atıldığı ortaya çıktı. Deva Parti’li Ergin’in Ankara 1’inci bölge 4’üncü sıradan aday gösterildiği açıklandı.
 

CHP karıştı! Yılmaz Özdil'den tepki: O ismi listeye koymayınCHP karıştı! Yılmaz Özdil'den tepki: O ismi listeye koymayın


UĞUR DÜNDAR'DAN TEPKİ

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, CHP'nin listesine çok sert tepki gösterdi. Dündar açıklamasında 'Fenerbahçeli olarak kabul edemiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dündar, ''Söylemesem olmaz!..
Fenerbahçe'ye 3 Temmuz Fetö kumpası yapılırken Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin'in Atatürk ve Cumhuriyet ile özdeş olan Çankaya'dan aday gösterilmesini bir Fenerbahçeli olarak kabul edemiyorum.''
ifadelerini kullandı.


CHP'li Gazeteci Yazar Mustafa Balbay da Sadullah Ergin'ina day gösterilmesine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Balbay, ''Sadullah Ergin’i listede görünce aklımıza ilk Silivri Cezaevinde pinpon oynaması geldi. Hani o, FETÖ’nün en alçak kumpasları kurduğu günlerin Adalet Bakanı! Ergin’i kutluyoruz, iyi oyuncuymuş!'' diye tepki gösterdi.

İki ismin aday gösterilmesine Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Murat Ağırel de tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ağırel, ''Kemalizmi ırkçılık olara gören Taraf gazetesi artıkları, FETÖ firarisine saat takan ve Emniyeti FETÖ’ye teslim eden, Hatay’da ölen binlerce kişinin mesulu ve yargıya FETÖ imamlarını yerleştiren, “Yetmez ama evet” diyerek faşizme destek veren Cumhuriyet düşmanları listelerde seçilecek yerlerde.Tebrik ederim herkesi!'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 298
  • Cezeri 1 yıl önce Şikayet Et
    Koca Fenerbahçe bu mostralık tiplere mi kaldı? Cener gram umurlarında değil, menfaatleri uğruna koca camiayı kullanıyorlar.
    Cevapla
  • devriye 1 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip beyin şutladıkları ne hikmetse chp saflarında . Emir büyük yerden chp yi ellerine geçirmişler hala farkında olmayanlar var yazık..
    Cevapla
  • l.s.yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    fetö böyle birşey, namaz kılarken kominist dergide yazı yazarsın...
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    He uğur he. Samanyolu TV Spor müdürü Ekrem İmamoğlunun kumpas davasında Samanyolu TV de bas bas Fenerbahçe yi kötülemesine ses çıkarma her şey güzel olacak de ve destekle. Şimdi mi Fenerbahçeli olduğun aklına geldi
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sese degil sisi Uğur :):)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tutuklama talebi panikletti! Köşeye sıkışan Netanyahu'dan ilk açıklama!
Türkiye'den İran'a yardım