Kuddusi Müftüoğlu, milletvekili adayı oldu

Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Ak Parti'den Antalya 7. sıradan milletvekili adayı oldu.

Kuddusi Müftüoğlu, milletvekili adayı oldu
Kuddusi Müftüoğlu, milletvekili adayı oldu
GİRİŞ 09.04.2023 18:22 GÜNCELLEME 09.04.2023 18:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, milletvekili adayı oldu. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Kuddusi Müftüoğlu, Ak Parti'nin Antalya 7. sıradan milletvekili adayı gösterildi.

Uzun yıllar Türk futboluna hakem olarak hizmet veren ve FIFA kokartı da takan Müftüoğlu, 2015 yılında Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu başkanlığı yapmıştı.

9 Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nden mezun olan Kuddusi Müftüoğlu, İngilizce, Almanca ve Fince bilmektedir.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    En azından safını belli etmiş.
    Cevapla
  • EKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemliği abad ettiler, kaldı vekillik. Gerçi bizim ülkemizde vekillik ile hakemlik birbirine en çok benzeyen meslek dalları. İkisinin de seçiminde adalet yok.
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Spor camiası denince aklıma sadece şekil yapan küreselciler ve onlara bağlı elemanları geliyor. Dünyanın kanını emen şebeke yani !
    Cevapla
  • Murtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç unutmadık hoca senin 2010 Bucaspor Sivas maçını hiç bir Bucalı hakkını helal etmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı