Mehmet Said Yaz Diyarbakır'dan AK Parti Milletvekili aday oldu

15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişimi sonrasında verdiği vaazlarla büyük beğeni toplayan Diyarbakır Ulu Camii imamı Mehmet Said Yaz, AK Parti Milletvekili aday oldu.

GİRİŞ 10.04.2023 01:12 GÜNCELLEME 10.04.2023 01:13
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Ulu Cami emekli imamı ve vaizi Mehmet Said Yaz, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’den ikinci sıra Diyarbakır Milletvekili adayı oldu.

Ulu Cami’de yaklaşık 30 yıl imam ve vaiz olarak görev yaptıktan emekliye ayrılan Mehmet Said Yaz, şimdi de siyasete soyundu. Emekli olduktan sonra kurduğu medrese ile dini eğitim faaliyetlerine devam eden Mehmet Said Yaz’ın AK Parti’den ikinci sıra Diyarbakır Milletvekili adayı oldu. Yaz, 2018 seçimlerinde de AK Parti’den aday adayı olmuştu.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 39
  • Doğrular 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözde din adamının oğlu tapuda normu bir memur iken hiç alakasız bir göreve TRT Haber müdürlüğüne getirildi. Ardından DOLAR gibi TRT bölge müdürlüğü ve TRT Radyo daire başkanlığına yükseldi 3-4 yılda nerde bu islam nerde adalet nerde hukuk o yüzden 15 mayıs sabahı inşallah bunları gormuyecez bir Daha
    Cevapla
  • Halil Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yolunuzu açık etsin inşallah hocam keşke her parti kendi teşkilatı içine böyle saygıdeğer hocalar ve kanaat önderleri yer verseler.o zaman bu güzel ülkenizi dış güçlere şikayet cesareti gösteremez idi ALLAH ümmet için hayırlı eylesin inşaallah
    Cevapla
  • Alis 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah uteala bir kulu icin o iste hayir dilemeşizse bir musluman nasil olurda onu hayira yorumlayabilir ki allahin helal dediklerini haram kilan haram dediklerini de helal sayan bu sistem nasil olurda hayir beklenir .
    Cevapla
  • Mazlumu 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyaseti önemsemeyen Müslümanları Müslümanları önemsemeyen Siyasetçiler yönetir. Rabim adaletle bizleri yöneten rabimizin koyduğu kanunlarla hüküm eden yöneticiler getirsin Rabim bizi hak yolunu bilin kullarından eylesin inşallah
    Cevapla
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoca ahiret tamam şimdi dunya icin mi çalisiyorsun
    Cevapla
  • Dr .zana 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani din adamının siyasetle ne işi olur siyeset kirli bir oyundur.
    Cevapla
  • Kvc 1 yıl önce Şikayet Et
    Din ile devlet işini bir birine karıştırmasaydik dahami iyi olurdu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'den suya dev zam!
Gazze'deki olaylar ile dünyanın ezberi bozuldu! Küresel siyaset küme düştü