DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge’den acı haber

DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge (63) ailesi ile birlikte gittiği İstanbul’da kalp krizi sonucu vefat etti.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge’den acı haber
DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge’den acı haber
GİRİŞ 11.04.2023 10:53 GÜNCELLEME 11.04.2023 10:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde ailesi ile birlikte alışveriş yapan, daha sonra aracına tek olarak dönen Özbilge’den bir süre haber alamayan ailesi aracın yanına gitti.

Aracın içinde yarı baygın halde Özbilge'yi görüp ulaşmaya çalışan ancak tüm çabalarına rağmen kilidi açamayan aile itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Aracın kapısının açılmasının ardından sağlık ekiplerinin tetkiklerde Özbilge'nin vefat ettiği ailesine bildirildi.

Kalp krizi geçirdiği düşünülen 63 yaşındaki Ahmet Murat Özbilge 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde DSP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayıydı.

Ayrıca geçen yıl Bursalı bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Kul aracında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Tarsuslu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • boş lafcı 1 yıl önce Şikayet Et
    ilginç...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...