Türkiye Yüzyılı Beyannamesi açıklanıyor: İşte toplantıya katılan liderler!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. Toplantıya DSP'den Önder Aksakal ve HÜDA PAR'dan Zekeriya Yapıcıoğlu katıldı.

GİRİŞ 11.04.2023 14:50 GÜNCELLEME 11.04.2023 15:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı.

Salona giremeyenler de kongreyi dışarıda kurulan dev ekranlardan takip ediyor. Kongre salonunda davetliler, partililer ve gazeteciler için ayrı platformlar kuruldu. Salonun orta bölümünde milletvekili adayları ile kurucular kurulu, MYK ve MKYK üyeleri, eski TBMM başkanları ve davetliler için oturma düzeni oluşturuldu.

TARİHİ GÜNDE HANGİ LDİERLER YER ALDI?

Toplantıya seçimlere AK Parti listelerinden giren Demokratik Sol Parti'den Önder Aksakal ve Hür Dava Partisi'nden Zekeriya Yapıcıoğlu katıldı.

AK PARTİ'NİN ADAYLARI TANITILIYOR

AK Parti'de, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim edilmesinin ardından seçim beyannamesi hazırlıklarında da sona gelindi.

Seçim beyannamesi bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek programla kamuoyuyla paylaşıyor.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • irfan 1 yıl önce Şikayet Et
    durmak yok yola devam ins
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Hür dava partisi
    Cevapla
  • zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    Piyasa açıldı.. Yeni yatırımcılarda var... Devlet yönetimi yatırımaracı olmaktan çıkarılıp ehil insanlar tespit edilip yönetime getirilmeli..Çok geç olmadan...
    Cevapla
  • VATANSEVER 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN. Durmak yok yola Devam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek