Fatih Erbakan açtı ağzını yumdu gözünü! Saadetlilere seslendi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6'lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP'nin bildirgesine çok sert tepki gösterdi. Fatih Erbakan isim vermeden Saadetlilere seslendi.

GİRİŞ 11.04.2023 22:05 GÜNCELLEME 11.04.2023 22:10
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Afyonbkarahisar’a geldi. Erbakan, Susuz Beldesi ve Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi. Erbakan’a partililer yoğun ilgi gösterdi.

Erbakan daha sonra Afyonkarahisar Belediye tarafından düzenlenen iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Erbakan daha sonra bir konuşma yaparak 6’lı masaya sert bir dille eleştirdi. Kur'an ile İslam'la maneviyatla yoğrulmuş bir millet olduğumuzu ifade eden Erbakan, şöyle devam etti:



BUNLARA TÜRKİYE'Yİ NASIL TESLİM EDEBİLİRİZ?

“Bizzat Cumhurbaşkanı adaylarına röportajda soruluyor deniliyor ki efendim LGBT Türk aile yapısına zarar verir mi? Cumhurbaşkanı adaylarının cevabı 'ne münasebet efendim neden versin öyle bir şey olmaz' diyor. Şimdi bu zihniyete bu zihniyette olan masaya bir bloğa Türkiye'yi nasıl teslim edebilirim? Sadece onlar mı hayır CHP'nin Bursa Nilüfer Belediyesi belediye bünyesinde LGBT merkezi açıyor. Bu LGBT merakı nereden geliyor? Gelir gelmez İstanbul sözleşmesini geri getireceğim diyor. İstanbul sözleşmesinin maddelerinden bir tanesi zaten size söylesem yeter. Sözde namus kavramının kökünü kazıyacağız diyor."



6'LI MASAYA HDP TEPKİSİ: DİN DERSİNİ KALDIRACAĞIZ DİYOR

"Masanın altından çıkıp desteğini açıkça ilan eden HDP'nin bir yedek partisi var. Yeşil Sol parti diye" ifadelerini kullanan Erbakan, "Seçim bildirgesinde din dersini tamamen kaldıracağız diyor. Diyanet İşleri Başkanlığını İnanç İşleri Başkanlığı yapacağız. Türk Silahlı Kuvvetlerinin bütün terör operasyonlarını tamamen durduracağız. Suriye'nin kuzeyindeki Türk askerini tamamıyla oradan çekeceğiz. Yani orayı PYD'ye ve YPG'ye teslim edeceğiz. İşte dışardan destekçi olan HDP'nin yedek partisi olan kapatılırsa onun üzerinden seçime gireriz diye kurdukları Sol Yeşil Parti'dir seçim bildirgesinden bunları okuyoruz” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 109
  • Fatih mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklın yolu bir derler, Allah razı olsun, aşağıda biri demişki babanın kemikleri sızlıyor demiş erdoğan düşmanlığı gözünü kör etmiş sizin ne yapmış hizmetten başka saadette kim kaldı 0.75 oydan başka bu da erdoğanın doğru yolda olduğunu gostermiyormu, 14 mayıs inşaallah cumhur ittifakının olacak
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok Basiretli yerinde bir karar. Hayırlı olsun. Allah muzaffer eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle önce meclise sonra iktidara
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli hocanın (babanın) kemikleri sızlıyordur.
    Cevapla
  • Yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya'nın ibadete açılmasına karşı çıkanlarla beraber olmadığı için mi
    Cevapla
  • Osmanlı_ 1 yıl önce Şikayet Et
    O niye. sizin gibi üç kuruşluk makamlar için ülkeyi böleceğini açıkça bağıranlarla kolkola seçime girmediği içinmi
    Cevapla
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibiler Hocamıza az eziyet etmediniz...
    Cevapla
  • Asıl Kım 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifakı nın kazanmaması icin ne yapmalı. Seçimde milletin önüne ben bunu vekil yapacam sende oy verecen zoru olmamalıydı. Medya yorumlarını okutup okuyup milletin fikrinede isteginede saygı duyacak liderler lazım zorla guzellik olmaz . Millet nasıl ahlakda ise öyle yönetecek yöneticiler gönderir Allah,. Liderlerin millete saygısı olmadıgı adaylardan belli sonucu belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Polis, Columbia Üniversitesi'ndeki Gazze Dayanışma Kampı'nı dağıttı
Ankara'da selin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı