Firari FETÖ'cü İYİ Partili İdris Naim Şahin için dua etti

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İYİ Parti Ordu 1'nci sıradan milletvekili adayı gösterildi. Firari FETÖ imamlarından Ahmet Bedir, İdris Naim Şahin için dua etti.

Firari FETÖ'cü İYİ Partili İdris Naim Şahin için dua etti
Firari FETÖ'cü İYİ Partili İdris Naim Şahin için dua etti
GİRİŞ 12.04.2023 20:20 GÜNCELLEME 12.04.2023 20:20
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

FETÖ'cü isimlerle yakınlığı ile bilinen İdris Naim Şahin, İYİ Parti Ordu 1'nci sıradan milletvekili adayı oldu. Bu gelişme sonrası Ordu İYİ Parti teşkilatından peş peşe istifa haberleri geldi. FETÖ ile yakınlığı dikkat çeken Şahin'e, firari FETÖ'cülerden Adem Bedir, sosyal medya üzerinden dua etti.

İYİ PARTİ, İDRİS NAİM ŞAHİN'E BAŞKÖŞEYİ VERDİ

İYİ Parti Ordu 1'nci sıra milletvekili adaylığı İdris Naim Şahin'e verildi. FETÖ ile derin ilişkileri olduğu belirtilen Naim Şahin'e İYİ Partili isimlerden tepki yağdı.

PEŞ PEŞE İSTİFALAR

İYİ Parti'nin İdris Naim Şahin ismine birinci sırayı vererek vekil adayı yapması sonrası teşkilatlar karıştı. İYİ Parti'den İdris Naim Şahin ismi nedeniyle istifa edenler oldu.

FİRARİ FETÖ'CÜDEN İDRİS NAİM ŞAHİN'E DUA

FETÖ ile ilişkileri nedeniyle tepkilerin odağında olan İdris Naim Şahin'e, firari FETÖ imamlarından Ahmet Bedir, sosyal medya üzerinden dua etti. Bedir, İdris Naim Şahin'in, 'Millet bizi çağırıyor' şeklindeki paylaşımını alıntılayarak, "Allah'ım, bu insanı insi şeytanlardan koru! Amin!" yazdı. Firari FETÖ'cünün, İdris Naim Şahin'e dua etmesi kamuoyunda tepki çekti.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 58
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    "Haçlıların ülkenizi işgal etmesi kötü değildir, Onlar kadınınıza kadınınıza ilişmezler" duasına kadar gidecek bu işler. Bu hocalar keşke Maide suresindeki "Haçlıları ve Yahudileri dost edinmeyin" ayetini okumuş olsalardı..
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde diyoruzki bu pensilvanya şeytanlarını ALLAH ın izniyle bu millet yumruğu ile ezecektir..
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    evet süleymancılar sizden ne haber yine satacakmısınız her türlü yardım aldığınız hükumeti lakin bu son tepe aşarsa bu cenk amansız olacak haberiniz ola istanbul ankara sizin eseriniz
    Cevapla
  • fuzul 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir beddua da ben ettim, alayına lanet olsun!
    Cevapla
  • Erkannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki fetö bağlantısı varsa neden hapse atılmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor