Göksu'dan İBB Meclisi'nde sert sözler: Siz bu şehre 21 bin kere yalan söylediniz!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB Meclisi nisan ayı toplantısının üçüncü oturumunda yaptığı konuşmada, belediye yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

GİRİŞ 14.04.2023 06:11 GÜNCELLEME 14.04.2023 09:36
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi nisan ayı toplantısının üçüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul Başkanlığı'nda Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. 

"ESKİDEN 45 DAKİKAYA GİDİLEN YERE ŞİMDİ 60 DAKİKADA GİDİLİYOR"

Toplantıda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanının seçim öncesi vaatlerini yerine getirmediği söyleyerek "İBB bol keseden vaatlerden bulundu. İstanbul’un ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini ifade ettiler. Eskiden 45 dakika gidilen yere 60 dakikada gidiliyor. İBB Başkanı 5 yılda, 630 kilometre metro yapacağım demiş fakat bu rakama ulaşamadığı ortada" diye konuştu.

TEVFİK GÖKSU'NUN OKKALI AÇIKLAMASINA YİNE 'ENGELLENİYORUZ' KARŞILIĞI VERİLDİ

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’ya tepki gösterirken, Hançerli "Tevfik başkan tek başına çıktığı televizyon programlarında, atış serbest şeklinde konuşuyor. Sadece İstanbul Büyükşehir Belediyesi değil, ilçe belediyeler engelleniyor. 8 ay imar komisyonunda oturmak zorunda kaldık" dedi. 

"SİZ BU ŞEHRE 21 BİN KERE YALAN SÖYLEMİŞ BİR BELEDİYESİNİZ"

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun  seçim öncesindeki vaatlerini yerine getiremediğine değinerek şunları söyledi;

“Toplu taşımada ilk aktarma ücretsiz yapacaklarını söylediler. Şu anda toplu taşımada ilk aktarmada ücretsiz yapan bir İstanbullu yok. İBB Başkanı 5 yılda, 630 kilometre metro yapacağım demiş fakat bu rakama ulaşamadığı ortadır. Arkadaşlar siz bu şehre 21 bin kere yalan söylemiş bir belediyesiniz. 21 bin kişiyi işten çıkarmışsınız. Sadece siyasi mensubiyetten dolayıdır. İnanıyorum ki milletimiz CHP zihniyetin İstanbul’da ve Türkiye’de kök salmasına müsaade etmeyecektir"

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Malesef millet artik hizmete oy vermiyor hepsi ideolojik bu nedenle artik belediyeler ya kaldirilmali yada cok cok siki denetime girmeli , adamlar hizmet icin seciliyor ama yok su mitingde yok bu mitingde !
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hizmet umurlarında bile değil
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin başındaki en büyük bela Chp zihniyetidir...
    Cevapla
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet için en adili yıllık yapılacaklar seçimlerde beyan edilmeli gerçekleştiremeyen yıllık beyanını yerine getirmeyen hükümet olsun ,belediye başkanı olsun görevden reesen alınmalıdır.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan. MAKİNESİ. YUNAN. GAVUR LARI.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi