Başkan Erdoğan'dan seçim talimatı! 'Sakın unutmayın' deyip uyardı

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin adaylarına ve teşkilatlarına talimatlar verdi. Erdoğan "14 Mayıs bugüne kadarki en kritik seçim, bunu unutmayın. Herkese ulaşın" talimatı verdi.

GİRİŞ 14.04.2023 08:50 GÜNCELLEME 14.04.2023 09:13
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan, partisinin aday ve seçim bildirgesi tanıtım toplantısından sonra iftarda AK Parti listelerinde yarışacak milletvekili adayları ile bir araya geldi.

Kısa bir konuşma yapan Başkan Erdoğan, şu mesajları verdi:

'BUNU HİÇ AKLINIZDAN ÇIKARMAYIN'

Hepiniz için yeni bir süreç başlıyor. Her seçim önemlidir ama 14 Mayıs seçimleri bugüne kadarki en kritik seçimdir. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. O nedenle tek bir vatandaşın oyu bile bizim için çok önemlidir.

'ÇÖZÜM İÇİN GEREKLİ MEKANİZMALARI KULLANIN'

Vatandaşa dokunun, onları uzun uzun dinleyin. Ne anlatıyorsa sonuna kadar dinleyin. Bir sorunu varsa, çözüm için gerekli mekanizmaları kullanın.

'HER VATANDAŞA ULAŞMAMIZ LAZIM'

Siyaset sokakta, sahada yapılır. Seçim de sandıkta kazanılır. Bu süreçte şu partiden, bu partiden demeden, her vatandaşa ulaşmamız lazım.

'HİÇ KİMSEYİ ATLAMAYIN'

14 Mayıs seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu anlatmanız lazım. Hiç kimseyi atlamayın. Ulaşabildiğiniz herkese gidin. Bu süreci çok iyi yöneterek, sandıktan en iyi şekilde çıkacağız.

TAM SAHA PRESS

AK Parti, aday tanıtım toplantısı ile birlikte tüm kadroları ile sahaya iniyor. 81 ilde kurulan Seçim Koordinasyon Merkezleri, her aday için günlük programlar yapıyor.

Bayrama kadar daha çok ev ve esnaf ziyaretleri, iftar programları yapılacak. Bayramdan sonra kampanya hızlanacak. Her aday sabah erken saatlerden gece yarısına kadar gezmedik yer çalmadık kapı bırakmayacak.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • 2000li sgklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir vatandaş olarak söylüyorum eyt 5975 prime taktığınız 1gune 17 yıl taktınız 2000 girişli sgk çalışanlarının bagkurların mağduriyetini giderin reform yapın size bir oy değil milyonlar oy verecek %52 değil %70 le geleceksin iktidara bunu sizde biliyorsunuz
    Cevapla
  • Genç Çınar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaskanim ak parti teşkilatında garibanlara el uzatan yok lütfen bu seçim çok önemli bizde biliyoruz ama sesimizi duyuramiyoruz.il ve ilçe teskilatlari çevresine çalışmasın en uzaktaki adama bile ulaşılabilsin küstürülmesin.sadece secimden seçime telefonla aramayla olmuyor halktan bazı kesimler küskün bunu yakın çevremizden duyuyoruz
    Cevapla
  • Memur 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaş hattine beş yıl kalan polislerin tayinleri halen açıklanmadı bu konuda yardımınızı bekliyoruz sayın cumhurbaşkanım
    Cevapla
  • a.d. 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman sandık başlarına dikkat. Sandık başında duracak parti görevlileri çok güvenilir kişilerden seçilmeli. İstanbul u çaldırdık ülkeyi çaldırmayalım.
    Cevapla
  • aser 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz asıl kalan emekli ve memurlara zam açıklamayın da görün o zaman sandıklar nasıl patlıyor elinizde!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...