Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili, "Nasip olursa 20 Nisan arife doğal gazımızı çıkarıyoruz. Şu anda bütün planlamalar, hesaplar buna göre" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 14.04.2023 14:01 GÜNCELLEME 14.04.2023 15:42
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Hz. Ali Camisi’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Karadeniz gazına ilişkin bir müjde veren Erdoğan, "(Karadeniz doğal gazı) Nasip olursa 20 Nisan arife doğal gazımızı çıkarıyoruz. Şu anda bütün planlamalar, hesaplar buna göre." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Üsküdar’daki Hz. Ali Camii’nde kıldı. Erdoğan Cuma namazı çıkışının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Nasip olursa 20 Nisan arife doğal gazımızı çıkarıyoruz. Şu anda bütün planlamalar, hesaplar buna göre" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nasip olursa 20 Nisanda doğal gazımızı çıkarıyoruz. Şu anda bütün planlamalar, hesaplar buna göre. Ondan sonra da zaten bunu elimizdeki mevcut doğalgazla entegre edip adımlarımızı atmış olacağız" ifadelerini kullandı.

“KONUTLARI BİR YIL İÇERİSİNDE TESLİM EDECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "11 vilayetin tamamında da gerek temel atmalar gerek konut teslimleri, köy evlerinin teslimleri devam ediyor. Bildiğiniz gibi ben vatandaşlarımdan bir yıl gibi bir süre talep ettim. Bu bir yıl içerisinde de İnşallah biz bu konutlarımızı süratle bitirip hak sahiplerine teslim edeceğiz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız yoğun bir çalışmayı devam ettiriyor. Bir taraftan enkaz kaldırmalar var, bir taraftan zemin etütleri yapılıyor” dedi.

“ŞEHİR HASTANELERİMİZ CLEVELAND'I AŞTI”

Erdoğan, "Şehir hastaneleri geçmişte özellikle de Sayın Kılıçdaroğlu'nun SSK'nın Genel Müdürü olduğu zamanlar oralardaki rezaleti, oralardaki maalesef rehin, rehine alma dönemleri, hatta rahmetli Savaş Ay'ın bir programında izlediğimiz, Kılıçdaroğlu'nun da Genel Müdür olduğu dönem, o zaman bu hastanelerin hali ortadaydı. Ama şu anda bizim şehir hastanelerimizde bir defa vatandaşımın huzuru var. Vatandaşımın bu hastanelerde tertemiz, pırıl pırıl yani bu hastaneye gelen içeri girdiği zaman zaten huzur buluyor. Huzur bulmayla birlikte de daha şifayı bulunduğu yerde yakalıyor. Dünyada sağlık sektöründe bütün benim diyen ülkelerin hastaneleriyle yarıştayız. Herkes konuşur, ne der 'Cleveland' bizim şehir hastanelerimiz Cleveland'ı aştı” dedi.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • Bilocan 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük BAŞGAN....seçimde seni kazandıracak bu millet...Senden en önemli ricam bu FAHİŞ FİYATCI-FIRSATCI VATAN HAİNLERİNİN MALINI MÜLKÜNÜ DEVLETİN KASASINA AKTARMANI , bu memlekette BİTİRMENİ İSTİYORUZ....ayrıca İŞ BANKASI HİSSELERİNİ hazineye aktarın....
    Cevapla
  • Allahuekber 1 yıl önce Şikayet Et
    REİSİM ,BU HİZMETLERİN İÇİNDE EKSİĞİMİZ VAR o 'da ADALET , adalet ve imanın olmadığı yerde musibetler çok olur..
    Cevapla
  • Bilocan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemala yanaş , adaleti MİZAN TERAZİSİNDE tartıp verecekmiş....Defollan şurdan....Sen ömründe g.....çına bi çöp soktunmu....Büyük işlerde her zaman kusurlar olur...
    Cevapla
  • Bjk1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun sizden reis hersey guzel yalniz secimden sonra su fiyatlari ucuranlari ucurursaniz dahada guzel olacak
    Cevapla
  • Sefa 1 yıl önce Şikayet Et
    Pandemiden dolayı dünyada daralma va savaştan dolayı batı ülkelerinde ve bizde pahalılaşma var.Size bu günü düşündürttürüyorlar.Yarını düşünün. Gaz çıkıyor, TOGG yollarda, Savunma sanayi ihraç ediyor.İstanbul havalimanı para basıyor. Nükler enerji derveye giriyo Holdingler en fazla ihracatı yapıyor. Bunların senelik vergisi cebinize maaşınıza akacak seneye asgari ücret 15.000 TL olacak.
    Cevapla
  • Mccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün hizmetlerden çok memnunuzTek sıkıntı marketlerin azgınlığı ve hayat pahalılığı.İnşallah umutluyum da.Doğalgaz ve nükleer santral devreye girince inşallah elwktrik fiyatları düşer.Bununla beraber sanayi canlanır fiyatlar düşer.Daha çok üretir daha çok satarız.Bor da var.Allah inşallah vatanımıza ve milletimize bolluğu ve huzuru nasip eder.Fakat bunlar reisin tekrar kazanmasına bağl
    Cevapla
  • Sefa 1 yıl önce Şikayet Et
    Üç harfli marketler küresel çetenin marketleri. Sabancı bile 81 ile market açamadı. Buradan da anlayabilirsin. Her ülkede seçim zamanı geldiğinde marketlerdeki fiyatları artırıp küresel çetenin kuklasını başa getiriyorlar. Uyanın biraz. Hangi iktidar zamlaya zamlaya seçim kazanır. Uyanın biraz. Yoksa elinizde olanda gider.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek