Canan Kaftancıoğlu'nun eşi de resti çekti: Avucunu yalarsın

CHP'de kriz büyüyor. Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in CHP listelerinden aday gösterilmesine Canan Kaftancıoğlu'nun eşinden sert bir tepki geldi. Kaftancıoğlu, CHP'ye oy vermeyeceğini belirtti.

Canan Kaftancıoğlu'nun eşi de resti çekti: Avucunu yalarsın
Canan Kaftancıoğlu'nun eşi de resti çekti: Avucunu yalarsın
GİRİŞ 14.04.2023 21:32 GÜNCELLEME 14.04.2023 21:34
Bu Habere 240 Yorum Yapılmış

6'lı Masa'da yer alan DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti 14 Mayıs'taki seçimlere CHP listelerinden girme kararı aldı.

Bu kapsamda 4 siyasi partinin adayları da CHP listelerinden aday gösterildi. Ancak DEVA Partili Sadullah Ergin'in CHP listelerinden aday gösterilmesi krize neden oldu.



Ergin'in adaylığına en sert tepki ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun eşi Ali Naki Kaftancıoğlu'ndan geldi.

Kaftancıoğlu, "Sen adalet bakanı olarak adaletsizliğin temsilcisiydin. Sen şiddet ve dolandırıcılık suçlarından mahkum olanları dışarıda gezdiren siyasi suçluları içeri tıkan yasaların yazarıydın. Sen olmaz olası Hakim ve Savcılar Kuruluna cemaat ve parti yandaşlarıyla aday çıkarandın. Sen bakanlıktaki kadrolaşmanın en keskin militanıydın. Sen Sadullah Ergin! Sen benim oyumla meclise girecek misin? Ben yetmez ama evetçilerle bile yolumu, yüzümü, sesimi ayırmışım. Sen Sadullah Ergin, ben Ali Naki Kaftancıoğlu! Avucunu yalarsın!" dedi.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 240
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca Türk müslüma kadınına baş örtüsünden dolayı zulüm eden başörtülü kızları okullara sokmayan başörtülü kadını resmi kurumlarda çalıştırmayan ve bir çok durumda maduriyet yaşatan zihniyetin parçası şimdi tutmuşsunuz başörtülü kadınlarla resimler çektirip şirin görünme peşindesiniz bu milletin %90 nı müslümandır milleti kandıramassınız
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal değil paston olsa siz chp oy verirsiniz oy sabit icraat önemli değil
    Cevapla
  • Ersan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tıpış tıpış oy vereceksin sıkıysa verme yoksa kemal size
    Cevapla
  • vfgrg 1 yıl önce Şikayet Et
    bir oturuşta çeyrek domuz yiyen adam ....helal olsun san
    Cevapla
  • Iso aga 1 yıl önce Şikayet Et
    Puhahaha... gardaaaaş. Tıpış tıpış oy vereceeeen . De haydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap