MHP'li Kalaycı: PKK asla Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: "Kürt kardeşlerimizi istismar ediyorlar. Sanki PKK, HDP tümüyle Kürtlerin temsilcisiymiş gibi bir ifadede bulunuyorlar. PKK asla Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz. "

MHP'li Kalaycı: PKK asla Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz
MHP'li Kalaycı: PKK asla Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz
GİRİŞ 18.04.2023 10:29 GÜNCELLEME 18.04.2023 10:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, DHA’ya açıklamalarda bulundu. HDP’nin cumhurbaşkanı adayı çıkarmama kararına değinen Mustafa Kalaycı, “Son yaşadığımız süreçte biliyorsunuz HDP cumhurbaşkanı adayı çıkarmadı. Sayın Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı. Orada basına açıklanmayan bir toplantı yapıldı. Toplantıda neler pazarlık edildi? Şu anda milletimize açıklanmadı ama HDP kanadından yapılan açıklamalara bakarsak bunlara nasıl bir söz verdi ki Sayın Kılıçdaroğlu, bu kadar cüretlerini aştılar. Yok, İmralı'daki cani bebek katilinin özgürleşme dönemiymiş. Cumhuriyeti yıkacaklarmış, yerel yönetimlere özerklik vereceklermiş. Türk ordusu Suriye'den çıkacakmış, terörle mücadeleyi bırakacakmışız. Bunlara nasıl söz verdi ki Sayın Kılıçdaroğlu, ne kadar ileri gidebiliyorlar? Bunu milletimiz de görüyor. Biz diyoruz ki, Milliyetçi Hareket Partisi olarak ya onurlu ve tam bağımsız bir millet olarak yaşayacağız ya da küresel projelere, küresel planlara, onların tuzağına düşüp bölünme sürecine gireceğiz. Ama Türk milleti buna asla müsaade etmeyecek” dedi.

 Kalaycı, “Kürt kardeşlerimizi istismar ediyorlar. Sanki PKK, HDP tümüyle Kürtlerin temsilcisiymiş gibi bir ifadede bulunuyorlar. PKK asla Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz. Terör örgütüdür. Küresel güçlerin maşasıdır. Marksist, komünist bir yapıya sahiptir PKK ve HDP en büyük zararı da bizim Kürt vatandaşlarımıza, Kürt kardeşlerimize vermiştir” diye konuştu.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Siirtli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hesap ortada: Kürt nüfus en az 25 milyon. HDP'nin aldığı oy 6-7 milyon. Yani en az 20 milyon oyun %30'u HDP, %70 diger partiler ki, bunun en az %60, 70"i Ak Parti'ye gidiyor. O da 10 milyon oy eder. Şimdi Kurtlerin temsilcisi KİM?
    Cevapla
  • palulu abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    hdp pkk zaten kürt değil olsa benimde haberim olur.onlar ermeni yakinen tanırım onları.
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP de olamaz. O zaman Kürtlerin gerçek temsilcisi MHP oluyor.
    Cevapla
  • Kürt Oğlu Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle Haklısınız çünkü bizim o vatan hainleri ile bir bağımız yok; kürt değiller onların dölü bozuk...
    Cevapla
  • Karslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah (cc) razı olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi