Yeşil Sol Partili Cengiz Çandar'ın darbe iftirasına soruşturma

Yeşil Sol Parti’den Diyarbakır’da milletvekili adayı olan Cengiz Çandar, verdiği bir röportajda 15 Temmuzla ilgili “15 Temmuz mevcut rejimin bilgisi dahilinde kontrollü olarak Gülencilerin de dahil olduğu bir olay” açıklamasını yaptı.

Yeşil Sol Partili Cengiz Çandar'ın darbe iftirasına soruşturma
Yeşil Sol Partili Cengiz Çandar'ın darbe iftirasına soruşturma
GİRİŞ 18.04.2023 18:54 GÜNCELLEME 18.04.2023 18:56
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

15 Temmuz Derneği hain darbe girişiminin yaşandığı geceden bugüne kadar 15 Temmuzla ilgili yapılan “kontrollü darbe” söylemlerinin karşısında oldu ve olmaya devam ediyor. O gece meydanlara inerek iradesine sahip çıkan aziz milletimiz tarihte eşine az rastlanan bir direniş örneği sergiledi. Bu direnişe inanmak istemeyen ve 15 Temmuzu sulandırmaya çalışanlar aradan geçen 7 yılda her fırsatta 15 Temmuzla ilgili “kontrollü darbe” yalanının arkasına sığındı. Şimdi de Cengiz Çandar, bu halkaya dahil olarak 252 şehidimizi ve 2 bin 700’den fazla gazimizi hiçe sayarak FETÖ’yü aklama girişiminde bulundu.

15 Temmuz Derneği olarak Cengiz Çandar’ın bu açıklamasını kınıyor ve hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Hiç kimsenin hepimizin gözü önünde yaşanan 15 Temmuzu bu şekilde sulandırıp uydurma bir tarih yazma girişimine izin vermeyeceğiz. 15 Temmuz bu milletin ve devletin miladıdır öyle olmaya da devam edecektir!

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 32
  • mersinli 11 ay önce Şikayet Et
    Kontrolü darbe ise Kılıçtaroğlu Askerlerin arasından hiç bir şey olmamış gibi rahatça belediye başkanının evine gidip rahatça kahvesini yudumluyor. Kontollü darbe olsaydı KILIÇTAROĞLU TUTUKLANMIŞ OLACAKTI Cahiller Daha anlıyamadınız mı
    Cevapla
  • değişik ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    O gülencilerle aynı saftasın,saftirik.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hızlı şekilde yargılayıp gerekeni en kısa zamanda yapılmalıdır.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Soyunda sıkıntı var.
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    dıj kuvvetlerin yerli bayii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! CANLI
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi