Canan Kaftancıoğlu'dan "kuru sıkı" iddia! AK Parti'yi suçladı

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Ataşehir’de CHP temsilciliğine saldırı düzenlendiğini duyurarak AK Parti'yi suçladı: 3 el kuru sıkı ateş açıldığı tahmin ediliyor. Camlara RTE yazsanız kaç yazar! Valilik olayla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 19.04.2023 12:35 GÜNCELLEME 19.04.2023 13:26
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında söz konusu saldırı sonrası temsilciliğin fotoğrafını paylaştı.

CHP bayraklarının söküldüğü ve yere atıldığı ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının olduğu afişin üzerine yazılar yazıldığı görüldü.

"CAMLARA RTE YAZSANIZ KAÇ YAZAR!"

Canan Kaftancıoğlu söz konusu saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı;

Ataşehir Örnek Mah. temsilciliğimize saldıran tahrip eden ve 3 el ateş açanlara (kuru sıkı olduğu tahmin ediliyor) bu cesareti veren ve bu koşulları oluşturan iktidardakilerin siyaset anlayışı ve korkularıdır. Biz korkmayız ama bence de sizler korkun. Korkacak çok şeyiniz var! Vatandaş Kılıçdaroğlu’nu yüreğine yazmış zaten. Camlara RTE yazsanız kaç yazar!  Saldıran, azmettiren ve bu iklimi oluşturanlar sorumludur ve görevlileri biran önce sorumluları bulmaya davet ediyorum.  14 Mayıstan sonra AKP dahil hiçbir siyasi parti böylesi bir durumu yaşamayacak. Aradaki fark bir kez daha farkedilsin diye: Bu seçim vatandaşın iradesine sahip çıkmak için bu saatte bile çalışanlarla, vatandaşın parasıyla sürdükleri sefa devam etsin diye elinden şiddetten, kötülükten başka bir şey gelmeyen vandallar arasında yapılacak olan seçimdir!

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, Ataşehir'de CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılmasına ilişkin 6 şüpheli ile silahla havaya ateş ederek kaçan 2 şüphelinin arandığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, saat 01.00 sıralarında Ataşehir Örnek Mahallesi'nde bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti flamalarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve silahla havaya ateş edildiği ihbarı yapıldığı aktarıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalarda, 6 şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, plakasız bir motosikletteki 2 şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiştir. Olay yerinde 3 adet kurusıkı silah kovanı elde edilmiş olup, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 52
  • Ahmet Binboğa 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet bu kadını hapse atmalı ve bir daha da gün yüzü göstermemeli. Türkiyede bölücülüğün liderli bu kadına ihale edildi. kılıçlaroğlu, gerektiğinde harcanacak bir kukla.
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    RTE nin daha nerelere yazılacağını göreceksiniz...
    Cevapla
  • bizans oyunları 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yalanlarınız artık millette bıkkınlık verdi bu yüzden oy kabınız daha da artıyor.....sen domuz eti yemeye devam et.....belki oyunuz artar......ekrem in sana selamı var.....
    Cevapla
  • BİR VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    SİZDEN DAHA İYİ VANDAL YOKTUR BU ÜLKEDE ..!!! .Zavallı zihniyet..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar ucuz siyaset. Ecelin korkuya faydası yok. Kaybedeceksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...