Cumhurbaşkanı Erdoğan 35'inci katta bu soruyu sormuş! Dikkat çeken diyalog

İstanbul Finans Merkezi'nin açılış gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asansörde Bakan Nebati'ye sorduğu soru merak edilmişti. O soru ve cevabının ne olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 19.04.2023 11:27 GÜNCELLEME 19.04.2023 12:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

"Devletin bakanından, “Cumhurbaşkanımız 35’inci katın asansöründe bu soruyu sordu” sözünü duysanız, o soruyu merak etmez misiniz? Ben de merak ettim. Sorunun cevabını da aldım. Peki soru neydi, ne cevap verildi?" diyen Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi, köşe yazısında o diyalogları şu şekilde anlattı:

35’İNCİ KATTAKİ SORU

Şimdi sıra geldi İstanbul Finans Merkezi’nin 35’inci katında, asansörde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sorduğu soruya. Erdoğan, İFM’nin açılışından sonra asansörle 35’inci kata çıkmış. Asansör tam 35’inci kata gelip kapısı açılırken Erdoğan o soruyu sormuş. “Peki bir deprem olursa... Asansörde depreme yakalanan kişiye ne olacak?” demiş. Depremde 10 vilayetimiz yıkıldı. İstanbul deprem kuşağında. O nedenle bu sorunun sorulması çok yerinde olmuş. 35’inci katta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İFM’de depreme karşı alınan önlemler hakkında bilgi verilmiş. Bakan Nebati, “Asansör dahil depremdeki şiddete göre içerisindeki insanları tahliye edecek sensörlere sahip, tahliyeyi gerçekleştirip kilitleyecek bir yapıya dönüştürülebiliyor” dedi.

İFM’nin deprem tehlikesine göre tasarlanması çok önemli.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    Nurettin bey , nasıl olacak bu dolar enflasyon hayat pahalılığı işleri diye sorsa daha iyi olurmuş
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun, her şey Türkiye Yüzyılı için......
    Cevapla
  • er han 1 yıl önce Şikayet Et
    Asansör dahil depremdeki şiddete göre içerisindeki insanları tahliye edecek sensörlere sahip, tahliyeyi gerçekleştirip kilitleyecek bir yapıya dönüştürülebiliyor” Bu ifadeden ne anlyosunuz, Tahliye konusu olan bir neseneden bahsetmiyorsunuz, insanlar bir obje midir ki, sensörlerle tahliye edilecek.
    Cevapla
  • ibrahimm sarı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hedef KIZILELMA ya
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi inşallah çok güçlü bir duruma gelir ifm çatı bir kuruluş kurulurda imf nin yerini alır yanlız bir farkla imf faiz sömürü üzerine kurulmuş bir yapı ifm de faizsiz bir sistem geliştirirde zora düşmüş ülkelere ve islam aleminin parasını bir yerde toplama gücüne kavuşur inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi