AK Parti Milletvekili Adayı Sıvacıoğlu’ndan "Paskalya Bayramı" ziyareti

Ermeni asıllı AK Parti İstanbul milletvekili adayı Sevan Sıvacıoğlu, Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi’ni ziyaret etti. Kilise Metropoliti Mor Filüksinos Yusuf Çetin ile görüşen Sıvacıoğlu, kilisedekilerin Paskalya Bayramı’nı kutladı.

AK Parti Milletvekili Adayı Sıvacıoğlu’ndan "Paskalya Bayramı" ziyareti
AK Parti Milletvekili Adayı Sıvacıoğlu’ndan "Paskalya Bayramı" ziyareti
GİRİŞ 19.04.2023 13:24 GÜNCELLEME 19.04.2023 14:25

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerini gerçekleştiriyor. İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Sevan Sıvacıoğlu da seçim çalışmalarına Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde devam etti.

Azınlık temsilcisi Dr. Sıvacıoğlu AK Parti’den aday olduAzınlık temsilcisi Dr. Sıvacıoğlu AK Parti’den aday oldu

Sıvacıoğlu, ilk olarak Süryani Kadim Meryem Ana Süryani Kilisesi’ni ziyaret etti. Sıvacıoğlu, kilisedekilerin Paskalya Bayramı’nı kutladı. Süryani Kilisesi Metropoliti Mor Filüksinos Yusuf Çetin ise Sıvacıoğlu’na Paskalya yumurtası hediye etti.

Sevan Sıvacıoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Nerelidir? Asıl mesleği nedir? Sevan Sıvacıoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Nerelidir? Asıl mesleği nedir?

Sıvacıoğlu, kilise ziyaretinin ardından Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ile bir araya geldi. Daha sonra Şişli’de esnafı ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

“ESNAFIMIZIN TEPKİLERİ GÜZEL”

Ziyaretler sonrasında değerlendirmede bulunan Sıvacıoğlu, “Çok güzel gidiyor. Sabah Süryani kilisemizin geçmiş bayramlarını kutladık. Ondan önce bizim Yedikule Ermeni Hastanesi'nde hastalarımızı gördük, muayene ettik. Muayene ettiğimiz hastalardan Cumhurbaşkanımıza selamlar aldık. Gerçekten halkımız seçimler için çok niyetli, istekli, sahada hava güzel. Çalışmalarımız devam ediyor. Şişli bölgesindeyiz. Esnafımızın tepkileri güzel, sıkıntı yok. Seçimlere hazırlanılıyor. Alışverişler yapılıyor. Bunları görüyoruz. Özellikle böyle bayram hazırlıkları yapılıyor. Onu görüyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Namık Tan'ın ismi çok konuşulmuştu, Özgür Özel öneren ismi açıkladı
İsrail'e lanet gösterileri dünyaya yayılıyor - Gazete manşetleri