Sadullah Ergin, aday tanıtım toplantısına katılmadı

CHP'nin Ankara milletvekilleri aday tanıtım toplantısına, listenin tartışılan isimlerinden Sadullah Ergin katılmadı.

Sadullah Ergin, aday tanıtım toplantısına katılmadı
Sadullah Ergin, aday tanıtım toplantısına katılmadı
GİRİŞ 19.04.2023 18:47 GÜNCELLEME 19.04.2023 22:08
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde, CHP’nin Ankara milletvekilleri aday tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Nedim Yamalı’nın yanı sıra Millet İttifakı partilerinin yöneticileri de katıldı. Toplantıda adaylara ilişkin hazırlanan tanıtım videoları gösterildi. Törene CHP listesinden aday gösterilmesi tartışmalara neden olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin katılmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş yaptığı konuşmada, “Bu seçimi kazanacağız. Sert bir seçime giriyoruz. Artık karalama siyasetinin sonu geldi” ifadelerini kullandı.

‘VEKALETEN GELDİM’

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, gazetecilerin, “Sadullah Bey neden katılmadı?” sorusuna, “DEVA Partisini temsilen ben buradayım. İl başkanları toplantımız devam ediyor. Kendi aramızda iş bölümü yaptık. Kendisi genel başkanımıza refakat ediyor. Sadullah Bey, teşkilat başkanımız. Onun adına vekaleten, kendi adıma asaleten geldim. CHP listelerinden seçime girmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Biz elimizden geldiğince mücadele edeceğiz ve bu mücadelenin sonunda 14 Mayıs’ta bu ülkenin Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Biz DEVA partisi rozeti ve kimliği ile genel başkan yardımcıları olarak CHP listelerinden milletvekili adayıyız. Parlamento’ya girdiğimizde de DEVA partisinin milletvekilleri olarak yemin edeceğiz. Bu sadece seçim iş birliğidir” yanıtını verdi.

KAYNAK: MİLLİYET
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar da yüz yok chpkk listelerinden seçime girecekler kendi rozetleri amblemleriyle CB yard. Olacaklarmış. Ne diyelim Avrupa aferin diyor ya bize ne düşer. O kadar ezik yani
    Cevapla
  • Numan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir aday düşünün, seçim bölgesine aday tanıtım tönenine KATILAMIYOR.
    Cevapla
  • abuzer 1 yıl önce Şikayet Et
    başka birine dağıttırsaydı iyi olurdu ,dini siyasete alet etmek budur işte.bir kase çorbaya bir oy hesabı yapmıştır kesin.
    Cevapla
  • VATANSEVER 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH size meclisi nasip etmesin
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Fiziken de ne kadar değişmiş bu adam, 15 Temmuz sonrası dönem adamların ahır ömrüne getirmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Polis, Columbia Üniversitesi'ndeki Gazze Dayanışma Kampı'nı dağıttı
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı