Karamollaoğlu'ndan DEVA Partisi'ne tepki: Beni konuşturmayın

Altılı masada tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, DEVA Partisi'ne tepki gösterdi. Karamollaoğlu, "Bana bunları söyletmeyin" dedi ve DEVA'nın yeni kurulduğunu ve AK Parti'den oy alamadığını söyledi.

GİRİŞ 19.04.2023 19:15 GÜNCELLEME 19.04.2023 22:57
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, 6'lı Masa üyesi Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bugün katıldığı canlı yayında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

"İTTİFAK İÇİNDE İTTİFAK" OLMAMIŞTI

Nisan ayı başında DEVA ve Gelecek Partisi ile kurulmak istenen "İttifak içinde ittifak" formülünün Saadet Partisi'nin liderlik yapmak istemesi nedeniyle kabul görmediğini, iki partinin bu teklife sıcak bakmadığı için masadan kalktığını ifade eden Karamollaoğlu, katıldığı programda izletilen video sonrasında DEVA ve Gelecek Partisi'ni hedef alan sözler sarf etti.

KARAMOLLAOĞLU: TAMAM DA BÖYLE MANTIK OLUR MU?

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, sunucunun "'DEVA bizde olsa ittifak kurulurdu' diyor. Buna ne diyorsunuz?" sözlerine "Tamam da böyle mantık olur mu? Yeni kurulmuş bir parti. Doğru dürüst AK Parti'den bile oy alamamış bir parti. Bana bunları söyletmeyin" yanıtını verdi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 129
  • Münzevi 1 yıl önce Şikayet Et
    Karakesis kravat tamam da hacida cikar koynundan onu da görelim
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı chp liler Erbakan in oyları bu ıhtiyar dedi diye chp ye gelecek sanıyorlar Ak partililer de babacan davutoğlu tayfasının peşine takılıp kemal e memleketi teslim edecek sanıyorlar Bu millet pkk isbirlikcisine ne oy verir ne de memleket teslim eder
    Cevapla
  • MEMUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay ingiliz aajanı ben senin sivas olaylarında niçin yargılanmadığını şimdi daha iyi anlıyorum oysa o kalabalığı otelin önüne toplatan sendin sonra kendine beniyen bir gariban erçıkan diye zavalı bir sakalıyı sanık sandalyesine oturdun kimse o zaman senin bir ingiliz ajanı oldunu anlamamıştı ama şimdi o gunku olayları hatırladıkça terlipleyen senin ta kendindin ingiliz ajanı
    Cevapla
  • Milli Görüşçü 1 yıl önce Şikayet Et
    Mantık sende de yok be zavallı oyun mu kaldı tabanın Yeniden Refah Partisine kaydı sen hala Temeli çökmüş Saadet Partisinde baykuş gibi ötüyorsun.
    Cevapla
  • ekrem efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    allahın izniyle 15 mayıs hüsranını bir yaşayın sonra içinizdeki ukdeleri millet şaşkınlıkla izleyecek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!