Numan Kurtulmuş'tan Gannuşi'nin tutuklanmasına tepki: Bu darbeyi kınıyoruz

AK Partili Numan Kurtulmuş, Tunus'ta Handa Hareketi lideri ve eski Meclis Başkanı Raşid el-Gannuşi'nin tutuklanması hakkında, "Milli iradeyi yok sayan, siyaseti iptal eden, temsil yetkisini gölgeleyen bu darbeyi kınıyoruz." dedi.

Numan Kurtulmuş'tan Gannuşi'nin tutuklanmasına tepki: Bu darbeyi kınıyoruz
Numan Kurtulmuş'tan Gannuşi'nin tutuklanmasına tepki: Bu darbeyi kınıyoruz
GİRİŞ 20.04.2023 15:53 GÜNCELLEME 20.04.2023 18:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gannuşi'nin bu sabaha karşı tutuklandığını belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Tunus'un barış, demokrasi ve dayanışma sembolü, Nahda lideri ve eski Meclis Başkanı Raşid el-Gannuşi, 48 saatlik savcılık sorgusunun ardından dün akşam saatlerinde sevk edildiği Tunus Asliye Mahkemesi tarafından bugün sabaha karşı tutuklandı. Tunus'ta yaşanan ve milli iradeyi yok sayan, siyaseti iptal eden, temsil yetkisini gölgeleyen bu darbeyi kınıyoruz."

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • MUSTAFA 1 yıl önce Şikayet Et
    Tunus istikrarsızlığa doğru hızlı bir şekilde yol alıyor.Müslüman memleketleri yönettiğini zanneden Batı uşakları ne zaman akıllanacak acaba.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik