AK Parti Çorum Milletvekili adayı Ahlatçı: Erdoğan'ı en yüksek oyla başkan yapacağız

AK Parti'nin Çorum Milletvekili adayları Av. Yusuf Ahlatçı, Oğuzhan Kaya, Zeki Gül ve Ramazan Kelepircioğlu seçmenle buluştu. 1. sıra adayı Ahlatçı, "Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla başkan yapacağız" dedi.

GİRİŞ 24.04.2023 13:22 GÜNCELLEME 24.04.2023 13:25

Çorum AK Parti Milletvekili adayları seçmenle buluştu. YSK’nın resmi aday listelerini yayınlamasından sonra milletvekili adayları da sahaya inmeye başladı. Ramazan ayının son gününde Ak Parti Çorum Milletvekili adayları Av. Yusuf Ahlatçı, Oğuzhan Kaya, Zeki Gül ve Ramazan Kelepircioğlu düzenlenen törenle seçmenleriyle buluştu. 

AK Parti Çorum 1. Sıra adayı Av. Yusuf Ahlatçı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oyla başkan yapacağız. Bizde TBMM’de cumhur ittifakı olarak çoğunluğu sağlayıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Çorum’da geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış olan spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen Zeki Gül ise “Çorumspor ve gençliğin yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paris'te görkemli açılış! Olimpiyat Oyunları tarihinde hem ilk hem rekor
AK Parti'den 'Özür dile' çağrısı: Bu ifadeler CHP'nin görüşüyse çok vahim!