Togg almak isteyenlere kredi müjdesi: Erdoğan detaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Alevilik hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. Erdoğan, Togg için verilecek kredinin detaylarını da açıkladı.

GİRİŞ 24.04.2023 18:38 GÜNCELLEME 24.04.2023 19:51
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Manisa'da kentsel dönüşümde 11 bin 695 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik.

4 İLÇEYE DAHA DOĞAL GAZ GELECEK

Manisa'da Demirci, Köprübaşı, Sarıgöl ve Selendi'ye doğal gaz sağlamayı hedefliyoruz.

KANDİL'DEN MUHALEFETE GİDEN DESTEKLER

Allah göstermesin, bunların eline ülke kalırsa ne hale geleceğimizi düşünün. Bunlar emri Kandil'den alıyor. Gelir gelmez Selo'yu, evlat katili Apo'yu çıkaracaklarını söylüyorlar. Bunlar yatıyor kalkıyor bizi Kürt kardeşlerimizden ayrı göstermeye gayret ediyor. Ey zillet ittifakı, biz Allah'ın kulları arasında ayrım yapmayız.

KILIÇDAROĞLU'NUN ALEVİLİK SÖZLERİNE TEPKİ

Bay bay Kemal çıkmış Alevilikten bahsediyor. Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok. Tek dinimiz var, İslam. Kabuk bağlamış yaraları tekrar kanatarak insanları birbirine düşürmenin peşindeler.

(Kemal Kılıçdaroğlu) Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Tefecilerin bu kadar kayıp parası vardı da sana mı verecek?

"TCG ANADOLU'NUN DAHA BÜYÜĞÜNÜ YAPACAĞIZ"

TCG Anadolu, İzmir'e demirleyecek. Gezsinler, görsünler. 14 Mayıs'tan sonra daha büyüğünü yapacağız. Bunun görüşmelerini zaten yapmıştık.

7'li masa kurmuşlar, maşallah evlere şenlik. Önce altı kişiydi, sonra masanın altındaki HDP'yi dahil 7 edip oldular. Türkiye daha önce koalisyonlarla siyasi krizler yaşadı. Ülkemiz altın değerinde yıllarını kaybetti.

TOGG'DA KREDİ MÜJDESİ

Kamu bankalarımız, Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracak."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 102
  • Düzen bu!!! 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben faizden "nefret" eden biriyim Erdoğan'ın da sevmediğini gayet iyi biliyorum ama bu düzen faiz üzerine kurulu. Faiz düzeni son bul madıkça hiç kimse bir şey yapamaz. Faize bulaşmayalım lütfen. Allah'ın faiz yiyenleri çok sert uyardığını veya tehdit ettiğini hatırlı yorum. İnşaallah bu düzen bir gün değişecek ve bir daha faizin yanından bile geçmeyeceğiz
    Cevapla
  • Çiftçi 1 yıl önce Şikayet Et
    İkinci el oto ithalatinin onunu acinda su karaborsacilarin elinden kurtulalim
    Cevapla
  • ozan 1 yıl önce Şikayet Et
    müthiş haber
    Cevapla
  • Mehmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Faiz haram diyen arkadaşlar, borcu altın karşılığı alsın o zaman. Aldığı kadar altını taksit taksit ödesin, ya da peşin ödesin, gelip de burda trollük yapmasın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    SGK da yurt dısındakı vatandaslara geriye donuk toptan ödeme hakkını bıze de saglayın bızım suçumuz zamanında ısverenlerın prımlerı duzenlı odemeyıp devletınde bu ısverenlerı affetmesı sonucu bızler sındı madur olduk bızede bır yol gosterın bızde geriye donuk odeme yapabılelım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında sürpriz görüşme başladı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı