Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam yaşadığı rahatsızlıkla ilgili açıklama yaparak, "Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz" dedi.

GİRİŞ 26.04.2023 11:39 GÜNCELLEME 26.04.2023 13:23
Bu Habere 677 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.

Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz.

Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum.

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 677
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    allah sana acik şifalar versin inşallah allah sana uzun sağlıklı ömürler versin al-lah seni başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim den acil şifalar temenni ediyoruz. Meydanlar sizsiz olmuyor.
    Cevapla
  • bolubeyi 1 yıl önce Şikayet Et
    rabbim acil şifalar versin reisim,çok yoruldunuz bence siz evden halka hitab edin dinlenmeye ihtiyacınız var kurban olduğum reisim..dualarımız hep seninle...
    Cevapla
  • ilker 1 yıl önce Şikayet Et
    REİS sen varya hiç miting yapma. tv de çik yeter. gerisi bizde
    Cevapla
  • nevizade 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Şafi ismi ile şifa nasip eylesin. Reis bu millet seni seviyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de ortaya çıktı! Valilikten 'tiny house' genelgesi: İzin verilmeyecek
İsrail'in Refah'tan sonraki hedefi ortaya çıktı! Mısır kuşatılıyor