Erdoğan-Putin görüşmesinde anlaşma sağlandı! İlave uçak seferi yapılacak

Cumhurbaşkanlığı kaynakları: (Erdoğan-Putin görüşmesi) İlave havayolu seferi için mutabakata varıldı, Türkiye'nin sattığı domates kotası 500 bin tona çıkarıldı.

GİRİŞ 28.04.2023 17:01 GÜNCELLEME 28.04.2023 17:21
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in görüşmesinde mutabakata varıldı. Buna göre, ilave havayolu seferleri düzenlenecek, Türkiye'nin sattığı domates kotası da 500 bin tona çıkarılacak.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tahıl koridorunun süresinin uzatılması gerektiğini belirttiği, Putin'in de karşılık olarak, "Türkiye'nin teklifini önemsiyoruz" dediği ifade edildi. 

SURİYE İLE GÖRÜŞMELER: PKK İLE MÜCADELE VE SIĞINMACILARIN DÖNÜŞÜ MASADA

Açıklamada ayrıca Suriye ile dörtlü çalışma grubuna ilişkin de verilen bilgide, "Çalışma grubunun gündeminde PKK ile mücadele, sınır güvenliği ve sığınmacıların dönüşü ile siyasi süreç var" denildi.

Ayrıca, bir sonraki görüşmenin seçimden sonra olabileceği belirtildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Zihni 11 ay önce Şikayet Et
    Tokat domatesi icpiyasaya deyilde Rusların ağzına layikmi?
    Cevapla
  • akıncı2300 11 ay önce Şikayet Et
    putin dengeli bir adam kızıyoruz bazen ama adamın yaptığı her iş doğru dengeli siyaset üretiyor abd gibi kıvırmıyor ha düşmanmı düşman ama düşmanımın düşmanı dostumdur
    Cevapla
  • Levent 11 ay önce Şikayet Et
    Sayın putin bak beni belki bir vatandaş olarak gale almazsın lakin bil istedim sen bugüne kadar yaşadı ise yüce sana peygember EFENDİMİZ S.A.S HZ.MUHAMMED MUSTAFA haret yapacaklardı SENN engel oldu ,haberlere cikip bu olmax olmaz dedin sana ricam bize bulaşma ticaretimizi baltalama senin 225 milyar dolar servetin çöp olur seni kurtarmaz bunu RABBIM illet dedi .arz ve rica ederim
    Cevapla
  • faruk ozer 11 ay önce Şikayet Et
    Birde rusya su vizeyi kaldirsa dusman ulkemiyiz vize uyguluyorlar
    Cevapla
  • insan 11 ay önce Şikayet Et
    inşallah bizde doğalgaz kotası koruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!