TOGG'a parası yetmeyen Meral Akşener'i zora sokacak görüntüler

Cumhurbaşkanlığına ait özel uçaklara satacağını vaat eden 6'lı masa ortaklarından İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener Şanlıurfadaki seçim çalışmalarına özel uçakla gitmesi dikkat çekti.

GİRİŞ 29.04.2023 16:03 GÜNCELLEME 29.04.2023 16:03
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı uçaklarını satacağını vaat eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Şanlıurfa'ya özel uçakla gitti.

MÜTEVAZILIK OYUNLARI BOZULDU
7'li koalisyonun ve terörün siyasi ayağı HDP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon bileşenleriyle beraber Adıyaman'da Saadet Partisi tarafından düzenlenen iftar programına nisan ayının başında özel uçakla gitmişti.

953 bin liralık TOGG'a 'Param yok' dedi! 10 kat pahalı Audı'ye bindi! 953 bin liralık TOGG'a 'Param yok' dedi! 10 kat pahalı Audı'ye bindi!

MİNİBÜSLE POZ VERMİŞLERDİ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise 'minibüs ile yolculuk' görüntüsünü sosyal medyadan paylaşarak 'mütevazılık' algısı vermeye çalışmıştı. Özel sosyal medya paylaşımında "Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Meral Akşener ile birlikte Adıyaman'da Saadet Partisi'nin iftarına gittik. Adıyaman, ne şatafatlar ne Mercedes'ler gördü. 14 Mayıs'tan sonra şatafat bitecek!" demişti.

MÜTEVAZILIK BALONU PATLAMIŞTI
CHP'lilerin 'minibüsle yolculuk' ve 'mütevazılık' algısını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank çürüterek, " 'Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok. Cumhurbaşkanı dediğiniz mütevazıdır' diyen 7'li kaos koalisyonunun adayı Kılıçdaroğlu, bu akşam (12 Nisan) saati 12 bin dolar olan bu uçağa bindi ve Adıyaman'a gitti. İşte takiye tam olarak budur!" demiş ve eklemişti:.

AKŞENER ŞANLIURFA'YA ÖZEL UÇAKLA GELDİ
Kılıçdaroğlu'nun ardından bugün de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener özel uçak kullandı.

Cumhurbaşkanlığına ait özel uçaklara satacağını vaat eden millet ittifakı ortaklarından Akşener Şanlıurfa'daki seçim çalışmalarına özel uçakla geldi..

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 130
  • dedeoğlu 11 ay önce Şikayet Et
    Arabaya ihtiyaçları yok. Arka babaları ve hayalperest FETÖ onlara kanat taktırıp bulutlar üzerinde seyrüsefere çıkarır ve hatta cennet arabalarından hediye ederler.
    Cevapla
  • Derman 11 ay önce Şikayet Et
    Kendi cebinden harcamiyor, devletin iyipe verdiği parayi harcamiş. Normal bunlar, en azindan devletin tahsis ettiği makam aracini kullanmamiş
    Cevapla
  • dadaş 11 ay önce Şikayet Et
    bu kadın zaten tiyatrocu değilmi hep rol kesiyor
    Cevapla
  • Erkan 11 ay önce Şikayet Et
    Süleymancılara dikkat edin
    Cevapla
  • Cenk 11 ay önce Şikayet Et
    Ey ahali ülkene sahip çık yoksa sizi yatacak yatağınızda muhtaç ederler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı