MİT'ten Suriye'de nokta operasyon

MİT, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin El-Kureyşi adlı şahsı uzun süredir takip ediyordu. Bu şahıs MİT'in dün Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 01.05.2023 01:02 GÜNCELLEME 01.05.2023 01:02
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan canlı yayında yaptığı açıklamada, ''Büyük ve güçlü Türkiye vatandaşları için gurur kaynağıdır. Terör örgütlerini sindirdik. Bu mücadele Avrupa'nın güvenliğine de katkı sağlıyor ama bunun farkında değiller. PKK/PYD ile sonuç alıcı mücadele eden tek ülke biziz NATO içerisinde.

MİT, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el- Kureyşi'yi uzun süredir takip ediyordu. Bu şahıs dün Suriye'de etkisiz hale getirildi. Terör örgütleri ile mücadelemiz ayrım yapmadan devam ediyor. ABD yapınca dünya konuşuyor. MİT bizim dönemizde uluslararası mücadele yön bir teşkilat haline gelmiştir. Teşkilatımız ayrıca Amerikan ve Rus istihbarat teşkilatlarının görüşme yapacağı bir düzeye gelmiştir.'' ifadelerini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 69
  • DOĞRU 10 ay önce Şikayet Et
    bu ülkede terör bittiyse en büyük sebebi ,türk mühendiislerimizin yaptığı sihalar ve mit in başındaki hakan fidandır,beyninize ve yüreğinize sağlık...
    Cevapla
  • Orhan 10 ay önce Şikayet Et
    Birlik beraberlik içinde olduğumuz için geçmişte Yedi düvele karşı çok büyük zaferler kazandık. Çok büyük zorlukların üstesinden geldik. Bütün düşmanlara büyük korku salan büyük komutanlar ordular yetiştirdik. Onbir ilimize büyük zarar veren depremin yararlarını dünyada görülmemiş hızlı şekilde birlik beraberliğimizi sayesinde sardık. 14 Mayıs seçimleri yeri göğü sağlayacak zafer secim
    Cevapla
  • Sezgine 10 ay önce Şikayet Et
    Türk dünyası ülkelerinde de Arap dünyasında da ana haberlerde verilsin. Batı antiislamizm'ini konuşturur. Tek kare, tek satır vermez. Müslüman ulkeler ortak gündeme sahip olmalı. Vatandaşlarının ortak zihniyete sahip olmasını sağlamalı. Birbiri ile gurur duymali. Tayyip baba sen yaparsın bunu. Ülkemizde olumlu mana da bir Lübnan, Tunus, Kazakistan, Kırgızistan haberi okuyup dinlemiyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    reisss
    Cevapla
  • İdo 10 ay önce Şikayet Et
    Şu ülkeyi kölelikten efendiliğe yüceltmiş bir lider buna düşmanlık yapanlar ülke düşmanıdır nokta. Nereden nereye eski kölelik yıllarımızı çok iyi hatırlıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı