Elibüyük'ten Demirtaş'a tepki: Boncuk boncuk terlemek yok ona göre!

Eski HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük, Demirtaş'ın seçim öncesi yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Elibüyük, "Şimdi tekrardan Taliban diye hedef gösteriyorsunuz. Boncuk boncuk terlemek yok ona göre. Uçakla Ankara'ya kaçmak da yok" dedi.

GİRİŞ 01.05.2023 08:01 GÜNCELLEME 01.05.2023 19:55
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Terörden tutuklu bulunan eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yaptı, "Taliban İttifakını durdurmak için halen fırsatın varken oyunu değişim için kullan" dedi. 

Eski HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Demirtaş'ın paylaşımına tepki gösterdi. Demirtaş'ın çağrısıyla başlayan 6-8 Ekim olaylarında Yasin Börü'nün acımasızca katledildiğini hatırlatan Elibüyük şu ifadeleri kullandı: 

"Ne bitmez kinmiş! 6-8 Ekim olaylarında IŞİD diye hedef gösterdiğiniz gençlerden Yasin Börü'nün başına taşla vura vura şehit ettiniz. Olmadı binadan attınız. Yetmedi benzin döküp yaktınız. Bitmedi üstüne araçla ezip geçtiniz. Şimdi tekrardan Taliban diye hedef gösteriyorsunuz. Boncuk boncuk terlemek yok ona göre. Uçakla Ankara'ya kaçmak da yok."

Elibüyük Hüda-Par'ın Mersin'deki seçim standına yapılan saldırıyla ilgili de paylaşımda bulundu.

İŞARET FİŞEĞİ DEMİRTAŞ VE MANSUR YAVAŞ'TAN GELMİŞTİ

HÜDA PAR Genel Başkanvekili İshak Sağlam'ın gönderisini alıntılayan Elibüyük, ''Dün bu tehlikeye dikkat çekmiştik. İşaret fişeği Demirtaş’tan ve Mansur Yavaş’tan gelmişti. Siyasi ikballeri için ülkeyi yangın yerine çevirecek zihniyeti iyi tanıyoruz. Açık söyleyelim hangi düşünceden olursa olsun kimsenin tırnağına zarar gelsin dahi istemeyiz.Tarafımız net!'' ifadelerini kullandı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • CCC 11 ay önce Şikayet Et
    Selo da Eko da boncuk boncuk terliyor neden?
    Cevapla
  • Müslüman=Türk 11 ay önce Şikayet Et
    Yahu bu nasıl hapis hayatı? Adam dışarıda gibi sosyal medyayı kullanıyor, birde insanları yönlendiriyor!!! Kendi PKK yı destekliyor , utanmadan başkalrını suçluyor. Yüzsüz chpkk , ip de mutlu Erdoğanı suçluor .Bu haksızlığı durdurun. Küresel cilerin maşalarına izin vermeyin.
    Cevapla
  • hayri 11 ay önce Şikayet Et
    içeride dışarıda vuruyoruz böm böm bakıyorsunuz sıra geldi en üst kadroya sonra yerine kim geçerse hepiniz EKSİ olacaksınız
    Cevapla
  • EFSANE 11 ay önce Şikayet Et
    50 yılda ,50000 insanımızın canına, trilyon dolar maddi zarara sebep olan PKK bu ülkede şirin gösterilmeye, ülkesini seven, ülkesi için çalışan insanlar terörist gösterilmeye çalışılıyor Milletimiz çok ama çok balık hafızalı 50 yılda kalkan tabutları, patlayan bombaları, kurulan pusuları hemencecik unutmuş.
    Cevapla
  • Müslüman=Türk 11 ay önce Şikayet Et
    Sorma kardeş en çok ta buna kızıyorum. Açılımda karşıydım Erdoğan a .Şimdide akıllanmamışlar chp ve balık hafızalı halk Errdoğan düşmanlığından pkk ya bile razı geliyor . Allah ısalah etsin , Allah akıl fikir versin . Utanamadan koca adamlar nasıl savunuyor şu HDP-pkk yı. Allah nasıl biliuorsa öyle yapsın sizi
    Cevapla
  • Göktürk 11 ay önce Şikayet Et
    oyunu kullan terörist bebek katilleri pkk pyd fetö dhkp-c ittifakını durdur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi