Nevşin Mengü, bu kez de Aliyev'i hedef aldı! Skandal benzetme

Gazeteci Nevşin Mengü, geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte İstanbul'da düzenlenen TEKNOFEST'e katılan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e kin kustu.

GİRİŞ 01.05.2023 21:06 GÜNCELLEME 01.05.2023 21:08
Bu Habere 494 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'i ziyaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ve beraberindeki protokol TEKNOFEST yarışmalarında dereceye girenlerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.



NEVŞİN MENGÜ ALİYEV'E KİN KUSTU

Aliyev'in bir 'diktatör' olduğunu öne süren Mengü, "Büyük Putin Türkiye'ye gelmeyince, küçük Putin geldi. Arkadaşlar Aliyev bir diktatör, Aliyev'in desteği de o anlamda çok sembolik, tam da o anlamda Cumhur İttifakı'nın vizyonu." ifadelerini kullandı.

Mengü şu ifadeleri kullandı;

Arkadaşlar bunu not edeyim, Putin gelemedi küçük Putin geldi neyse. Azeri arkadaşlar çıkıp konuşsun, Aliyev bir diktatör. Doğru düzgün seçim yapılmayan, gazetecilik faaliyeti olmayan muhaliflerin baskı altında olduğu bir ülke. Azerbaycan bir rejim tarafından yönetiliyor. Aliyev'in desteği de o anlamda çok sembolik, tam da o anlamda Cumhur İttifakı'nın vizyonu. Bir diktatör Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koluna girmiş durumda.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 494
  • Mali 11 ay önce Şikayet Et
    Sen diktatör görmedin diktatörle yönetilen bir ülkede olsaydın o dilini koparırdılar
    Cevapla
  • ANALİZBAKIŞ 11 ay önce Şikayet Et
    Menopoza girmiş olmalı, yada azerilerin geberttikleri ermeni askerker arasında bunun akrabalarıda var.
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 11 ay önce Şikayet Et
    Aliyev'i kim sevmiyor Ermeniler ve içimizdeki Ermeni kalıntıları
    Cevapla
  • Erdem 11 ay önce Şikayet Et
    Babasi CHP milletvekili.
    Cevapla
  • Hayati ÖZDEMİR 11 ay önce Şikayet Et
    Allah ağzını gözünü eğer çarpılırsın bak. O nasıl laf söz ya. Aliyev diktatör heee. Çok ayıp çookkk. Azarbaycan halkına sordunmu sen. Halkı ve bizler Aliyev için ölürüz ölürrrr. Bunlar hep kıskançlıktan kaynaklanıyor, sizleri anlıyoruzz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
AK Parti'de reform adımları