Muharrem İnce'den çarpıcı sözler: Seçim sonrası istifa edecek

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Atatürk Meydanı'nda partisinin düzenlediği mitingde önemli iddialarda bulundu.

GİRİŞ 02.05.2023 06:46 GÜNCELLEME 02.05.2023 09:39
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "CHP'ye oy verecek kardeşlerime sesleniyorum 3. sırada DEVA Partili aday var onu gönderirseniz 15 Mayısta seçimden sonra istifa edecek. Sizin oylarınızla seçilecek bunu yapmayın. Sizin bildiğiniz Atatürk'ün partisi yok artık. Atatürk'ün partisi burada Memleket Partisi." dedi.

İnce, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Atatürk Meydanı'nda partisinin düzenlediği mitingde, yapılan seçim anketlerinin gerçekleri yansıtmadığını ileri sürdü.

Gençlerle yeni bir sayfa açacaklarını ifade eden İnce, gençlerle birlikte memlekete sahip çıkacaklarını belirtti.

Seçimlerde iddialı olduklarını ifade eden İnce şöyle konuştu:

"14 Mayıs'ta sandık başındayız. Bize dedilerki 'Kırk katır mı, kırk satır mı?' Bize dedilerki 'Ölüm mü? sıtma mı?' Bize dedilerki, 'A mı? B mi?' Bize dedilerki 'Birinci yol mu? ikinci yol mu?' A ha cevap, üçüncü yol. Biz üçüncü yoluz. Durumumuzu anlatıyorum ne sağdan ne soldan Atatürk'ün yolundan. Anketler palavra, öyle anket yok. Memleket Partisi aslan gibi Atatürkçü bir parti. Partimiz mecliste yerini alacak.

CHP'ye oy verecek kardeşlerime sesleniyorum, 3'üncü sırada DEVA Partili aday var, onu meclise gönderirseniz 15 Mayıs'ta seçimden sonra istifa edecek, sizin oylarınızla seçilecek bunu yapmayın. Sizin bildiğiniz Atatürk'ün partisi yok artık, Atatürk'ün partisi burada Memleket Partisi."

İnce, Atatürk'e saygısızlık yapanın Memleket Partisi'nden atıldığının altını çizdi.

Terör örgütlerinin kendisiyle uğraştığını ileri süren İnce, bu durumun bile kendisine oy verilmesi için yeterli bir sebep olduğunu savundu.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Profesör 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen doğru diyor, CHP delik deşik oldu, seçim sonrası mecliste de bir dolu chpli olmayan ama mv olan tipler olacak. Fetöcüler, pkklılar, diğerleri
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin muharrem ince herkezin bildigini dile getirdi Atatürk ün partisi memleket partisi tüm oylar memleket partisi oyunu 7 li gayri millilere oy yok isgalden kurtulus savasinda sehit düsen kefensiz yatanlar bu ülkeyi gayri millilere birakin diye sehit düsmedi
    Cevapla
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN...kim ne derse desin diğerleri boş...işleri güçleri yalan söylemek...fox tv ye bakıyorum...chpkk seçimi kazanmış...bakanlıkları bile bölüşmüşler...anketler zaten yalan...Allah muhafaza bunlar başa gelecek olsa...yasaklar üç gün sonra başlar...biz bunları yaşadık...Allahım bunlara fırsat vermesin...AMİN...
    Cevapla
  • fkdsl 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece deva olsa bari, hdp, fetö, meral, vs kim varsa chp den ayrılacak kendi gruplarını kuracak ve KK de bakın benim ilgim yok chp den bunları ayıkladım gönderdim diyecek. aksini düşünen var mı?
    Cevapla
  • 34 43 1 yıl önce Şikayet Et
    chp bünyesinde kim parti kurasa kurşun hepsi aynı zihniyet temiz adam çıkmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi