Büyük Birlik Partisi seçime hazır: 30 vekil hedefi!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Tevfik Eren önemli açıklamalarda bulundu. Büyük Birlik Partisi'ni 30. kuruluş yıl dönümünde Meclis'te 30 Alperen ile temsil edeceklerini kaydetti.

GİRİŞ 02.05.2023 15:48 GÜNCELLEME 02.05.2023 19:03

Seçimlere hazır olduklarını belirten Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Tevfik Eren, ''Biz Büyük Birlik Partisi olarak her zaman Alperenlerle birlikte hareket ettik. Genç Alperenler yanımda. İnşallah Yenimahalle, Etimesgut, Sincan, Ayaş, Beypazarı, Nallıhanlı hemşerilerimizden bizlere destek vermesini bekliyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak ilk defa barajsız bir seçime yürüyüp bu seçimde inşallah büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum. Biz Cumhur İttifakındayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir oy ona istiyoruz. Diğer Cumhur İttifakında da Büyük Birlik Partimize oy istiyoruz. Biz gençlik hareketiyiz, Alperenler bizim bu hareketimizin mihenk taşlarıdır. Muhsin Başkanımızın dediği gibi Alperenler bizim göz bebeğimizdir. Biz bütün gençler için ne gerekiyorsa, eğitim için ne gerekiyorsa onların yanında olacağız inşallah'' ifadelerini kullandı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi