AK Parti adayı Hulki Cevizoğlu'ndan 'Atatürkçülük' çıkışı

AK Parti Ankara milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu, ''Memlekete ve millete hizmet yolunda eylemsel Atatürkçülüğü en iyi uygulan parti AK Parti'dir diyorum, zıplıyorlar. Niye zıplıyorsun arkadaş? Sen de yap. Daha iyisini yap" dedi.

AK Parti adayı Hulki Cevizoğlu'ndan 'Atatürkçülük' çıkışı
AK Parti adayı Hulki Cevizoğlu'ndan 'Atatürkçülük' çıkışı
GİRİŞ 02.05.2023 17:36 GÜNCELLEME 02.05.2023 17:40
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

AK Parti Ankara Milletvekili adayı sosyolog ve gazeteci Hulki Cevizoğlu, 14 mayıs seçimlerine ilişkin Sabah TV'ye konuştu, gündemdeki konuları değerlendirdi.

AK Parti'ye geçtiği için Atatürkçülüğünü sorgulayan CHP'lilere tepki gösteren Cevizoğlu, "Benimle Atatürk'ü tartışmaya gelsinler dedim. Kılıçdaroğlu benimle tartışamaz. Sakarya savaşının nerede yapıldığını bilmiyor Atatürk'ün koltuğunda oturduğu halde." dedi.

DOLMABAHÇE ÖNÜNDE TARİHİ FOTOĞRAF 

Cevizoğlu, "Eylemsiz hiçbir düşünce olamaz. Fikirler de böyle. Uzun zamandır söylediğimi bu cümleyle formüle ettim" diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

''Memlekete ve millete hizmet yolunda eylemsel Atatürkçülüğü en iyi uygulan parti AK Parti'dir diyorum. Bugün Atatürkçülüğü eylemsel olarak en iyi uygulayan parti AK Parti diyorum, zıplıyorlar. Niye zıplıyorsunuz arkadaş? Sen de yap. Daha iyisini yap. TCG Anadolu'yu diyoruz ki TCG Anadolu Dolmabahçe önüne geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan el sallıyor. O fotoğraf tarihi fotoğraf. Yüzlerce yıllık tarihi değerde fotoğraf. Şimdi orada milli gururumuz olan bir gemiyi selamlıyoruz. Yani deniyor ya 14 Mayıs vatanseverlerle vatan sevmeyenler arasında olacaktır diye. O fotoğraf da onun işareti."

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 26
  • Vatanım 11 ay önce Şikayet Et
    Bumu Atatürkçü.? Gülesim geldi ya.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 11 ay önce Şikayet Et
    içimizdeki satılmış hainler şeref yoksunları 14 mayısta tarihe gömülecek inşaAllah.
    Cevapla
  • ayse 11 ay önce Şikayet Et
    Bravo sayin Hülki bey. AKp bir Atatürkcü partidir
    Cevapla
  • dedeoğlu 11 ay önce Şikayet Et
    Siyaset dediğimiz şey en basit haliyle: """ daha iyisini yapma yarışı""" değilmi.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Hulki Cevizoğlu görüşlerini beğendiğim biri tebrik ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız