Petrol müjdesi rahatsız etti! İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan tepki çeken paylaşım

Başkan Erdoğan, Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol bulunduğunu duyurdu. Başkan Erdoğan'dan petrol müjdesi muhalefette rahatsızlığa neden oldu.

Petrol müjdesi rahatsız etti! İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan tepki çeken paylaşım
Petrol müjdesi rahatsız etti! İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan tepki çeken paylaşım
GİRİŞ 02.05.2023 23:07 GÜNCELLEME 02.05.2023 23:18
Bu Habere 654 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen "Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni"nde konuştu.

BAŞKAN ERDOĞAN PETROL MÜJDESİNİ DUYURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol bulduk." diyerek müjdeyi duyurdu.



PETROL KEŞFİ MUHALEFETİ RAHATSIZ ETTİ

Başkan Erdoğan'ın Cudi Gabar'da milyarlarca dolar değerinde yeni petrol rezervinin bulunduğunu duyurması muhalefette rahatsızlığa neden oldu.
 

Meral Akşener ve Mansur Yavaş'a şok! Bir miting hüsranı dahaMeral Akşener ve Mansur Yavaş'a şok! Bir miting hüsranı daha


Şehit ailesine küfretmesiyle bilinen İYİ Partili Lütfü Türkkan, "Gazın etkisi geçti, sırada petrol var." paylaşımı yaptı.



Lütfü Türkkan'ın paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı.

İYİ Partili Lütfü Türkkan, şehit ailesine ettiği küfürler nedeniyle toplumun büyük bir kesiminden tepki almıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 654
  • Devlet adamı 11 ay önce Şikayet Et
    Hadi biz gazla, petrolle çalışıyoruz. Sizde ise eşek , havuç ilişkisi var. Havucun hayaliyle sırtınıza binip dağ taş gezdiriyorlar. Lütfü Bu hikayedeki havuç sen değilsin.
    Cevapla
  • Erco 11 ay önce Şikayet Et
    Hazmedememek böyle bir duygu. Siz sadece eleştirin. Ne yarına dair bir projeniz var ne de bir icraatınız. Lütfüüüüü. Sen konuşmaya devam et.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    küfürbaz vekil
    Cevapla
  • Elazığli 23 11 ay önce Şikayet Et
    Tek rahatsız olmadığı konu hdpyle aynı masada olmasi Lütfünün..
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Sizde gözünüzü kapatın yapılanları görmemeye devam edin.ne kadar kör olduğunuzu zaten vatandaş biliyor.yol arkadaşlarınızın ülkemizin huzurunu bozmak için fırsat kolladığını da görmüyorsunuz.Destek verenlerin de ne amaçla desteklediklerini bilmeyecek kadar gözünüz kördür.göremezsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Otobüs şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası