Kılıçdaroğlu konuşurken skandal görüntüler: Türk bayrağını çiğneyip Öcalan sloganı attılar

Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine katılan bir grup Türk bayraklarını yere atıp üzerine ayaklarıyla bastı. Ayrıca, miting alanına giden bir grubun "Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan" sloganı attığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 04.05.2023 07:28 GÜNCELLEME 04.05.2023 08:24
Bu Habere 305 Yorum Yapılmış

7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitingi skandal görüntülere sahne oldu. Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin desteğini almasına rağmen her fırsatta bunu reddeden Kılıçdaroğlu'nu mitingdeki görüntüler yalanladı.

TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEDİLER

Terör suçlarından cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş için özgürlük sloganlarının atıldığı mitingde yer alan bir grup, Türk bayrağını çiğnedi. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan söz konusu görüntülere vatandaşlar tepki gösterdi.

"SELO'YA ÖZGÜRLÜK"

Öte yandan CHP'nin Van mitinginde, terör suçlarından tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın lehine sloganlar duyulurken, HDP'lilerin, "Selo'ya özgürlük" şeklinde bağırdığı da duyuldu.

HDP BAYRAKLARI CHP BAYRAKLARINDAN VE TÜRK BAYRAKLARINDAN FAZLAYDI

HDP, seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararını açıktan ilan etti. Bu mitingde de ilk kez ilişkiler bu denli açık ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun mitingi adeta bir HDP mitingi havasında geçti. HDP bayraklarının fazlalığı dikkat çekti.

SKANDALIN BÖYLESİ: "DİŞE DİŞ KANA KAN SENİNLEYİZ ÖCALAN" SLOGANLARI!

Kılıçdaroğlu'nun Van mitingindeki bir diğer skandal ise teröristbaşı Öcalan lehine atılan slogandı. Miting alanına yürüyen bir grubun "Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan" sloganı attığı ortaya çıktı.

Mitingde "Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan" sloganı atan 2 kişi gözaltına alındı.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 305
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hainlik yapmamak lazım
    Cevapla
  • TÜRK OĞLU TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm gün miting alanindaydik ve bu iddia edilen hicbirsey gerçekleşmedi . Gerçekten bu iddiaları ciddiye alıyor musunuz? Yani Vatanını seven sadece sizsiniz öylemi! Tüm alan kıpkırmızı türk bayraklarimizla doluydu ve meraklanmayin bu iddia edilenin binde biri olsa orada yuzbinkerce vatansever onları lime lime doğrardi beyler.. Rahat olun..
    Cevapla
  • Abdülhak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman Türk oldun bre kifayetsiz muhteris. Ağzından çıkanı kulağın işitiyor mu? Önce insan olmayı deneyin. Zalimler için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • Vaybe kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Vaybe Kılıçdaroğlu rengin belliydi ama şu an daha belirgin pkk hee o sandıktan cikamayacaksin kendini bitirdin yanindakileride özellikle merali
    Cevapla
  • Dolbazlar07 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık söz milletin, kırmızı cizgimiz olan Bayragımız çignendi ise geregini yapılacaktır, biz ülkemizde terörist ve o teröristleri kucaklayan siyasetçi görmek istemiyoruz. Ölümüne Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey ve Sayın Devlet Bahçeli bey. Nokta
    Cevapla
  • KORAYX ADiYAMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    kilictaroglu daa pkk sempatizani cikti ,.,....buna oy veren ben Türküm demesin diyemezde arkadas
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
96 yaşındaki anne ömrünü engelli oğullarına adadı: 60 yıldır bebek gibi bakıyor
Başkan Erdoğan sinyali vermişti! Anket sonuçları açıklandı