Kılıçdaroğlu 17/25 Aralık kumpasını 10 yıl sonra kabul etti: Korktuğu gerçek ne?

Kendisi hakkında bazı kayıtların ortaya çıkacağı iddiasıyla ilgili 17/25 Aralık kumpasını örnek veren Kılıçdaroğlu, "Deep fake ile sahte ses kayıtları yaptılar" dedi. Kılıçdaroğlu, o dönem ses kayıtlarının doğru olduğunu savunuyordu.

GİRİŞ 05.05.2023 08:54 GÜNCELLEME 05.05.2023 09:21
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti, 14 Mayıs Genel Seçimleri için artık günleri sayıyor. Türk halkı 9 gün sonra sandık başına gidiyor. Yurt dışında ise oy verme işlemleri günler önce başladı ve devam ediyor.

HDP, CHP, İYİ PARTİ, KANDİL VE KILIÇDAROĞLU AYNI TARAFTA

Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin belirleneceği bu seçim süreci ise Türk siyasi tarihinin en kirli ve şaibeli pazarlıklarına sahne oldu. Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olduğu herkes tarafından bilinen ve bu yönde hiçbir zaman aksi cümleler kurmayan HDP Kılıçdaroğlu'na desteğini ilan etti.

GİZLENMEYE ÇALIŞILAN ALENİ KİRLİ PAZARLIK

Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşme sonrası Kandil'in partisi HDP'ye ne vadedildiği ise her iki parti tarafından ara ara itiraf edilse de net şekilde dillendirilmiyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN 'SAHTE KAYIT' HASSASİYETİ!

Öte yandan CHP Genel Başkanı ve HDP destekli 7'li koalisyon cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde seçimlerden önce kendisiyle ilgili bir takım kayıtların ortaya çıkabileceğini ifade etti ve itibar edilmemesini savundu. Kamuoyu tarafından da Kılıçdaroğlu'nun bir anda böyle bir konuyu alelacele gündeme getirmesi ilginç bulundu.

FETÖ'NÜN BÜYÜK KUMPASI: 17/25 ARALIK

17/25 FETÖ kumpası ile Türkiye Cumhuriyeti'ne darbe operasyonları gerçekleştirilmiş ve FETÖ'nün emniyet ve yargı yapılanması Türkiye'ye bir yol çizmek ve ülkenin istikametini dizayn etmek için harekete geçmişti. FETÖ tarzı sahte ses kayıtları, iftira ve belgeler ile hükümet düşürülmek istenmişti.

KILIÇDAROĞLU SAHTE KAYITLARI MECLİS KÜRSÜSÜNE BİLE TAŞIDI

İşte o günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mevzubahis sahte kayıtları canhıraş bir şekilde savunarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini hedef almaktan geri durmamıştı. Kılıçdaroğlu, tam da bugün iftira olduğunu itiraf ettiği o kayıtları Meclis kürsüsü dahil her fırsatta gerçekmiş gibi Türk halkına pazarlamıştı.

DÜN BAŞKA BUGÜN NEDEN BAŞKA?

Bugün ise Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili gündeme gelen olası kayıtlar hakkında "FETÖ yöntemi, 17/25 Aralık Süreci'nde de deep fake ile sahte ses kayıtları yaptılar" demesi dikkat çekti ve hayli ilginç bulundu.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDEKİ SORU: KILIÇDAROĞLU'NUN KORKTUĞU GERÇEK NE?

Kılıçdaroğlu'nun bu "U dönüşü" sosyal medyada da gündem oldu. Bazı Twitter kullanıcıları zamanlamanın manidarlığına dikkat çekerken "Kılıçdaroğlu'nun ortaya çıkmasından korktuğu ve ön aldığı bir şeyler mi var?" yorumlarında da bulunuldu.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 90
  • Sorun bakalım 11 ay önce Şikayet Et
    Kemal Kılıçdaroğlu na kurken kim diye sorun.
    Cevapla
  • Ali can 11 ay önce Şikayet Et
    Kumpas konusunda uzman olduğunu göstermiş
    Cevapla
  • mta 11 ay önce Şikayet Et
    Yaa bu insanların yiyecek soğanı , patetesi olsun başka bir şey istemez onlar için vatan elden gitmiş birilerine köle, uşak olmuşlar farketmez pipete oy veren dengesizler var Bu memlekette Allah akıl fikir versin...
    Cevapla
  • SELAMET 11 ay önce Şikayet Et
    SES KAYDINA NE GEREK KILIÇDAROĞLU KÜRSÜLERDEN BANGIR BANGIR DEMİRTAŞ A ÖZGÜRLÜK ,ÖZERKLİK vereceğim KAYYUMLARI KALDIRACAĞIM DİYOR....BEN BİR VATAN EVLADI OKARAK BU VATANA BUNDAN DAHA BÜYÜK KÖTÜLÜK NASIL YAPILIR BİLMİYORUM...KİLACDAROĞLU NU DESTEKLEYEN KENDİNİ ÇOK AKILLI İLERİCİ ÇAĞDAŞ ÜSTÜN IRK GÖREN GÖREN İNSANIMIZDA BU YAPILAN KÖTÜLÜĞÜ HUNHARCA alkışlıyor....YAZIK VİCDAN yok.
    Cevapla
  • Ali Rıza 11 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın cumhurbaşkanı olduğunu düşünmek bile beni uyandırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıldızların altında tarihi yolculuk
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!