Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz Erdoğan'a destek çağrısı yaptı

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı video açıklama ile 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek çağrısı yaptı.

GİRİŞ 05.05.2023 17:45 GÜNCELLEME 05.05.2023 17:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Genç Lider Gündüz şu şekilde konuştu: "Gençlerin ve geleceğin partisi olarak 2030 vizyonu ile Milli şuurla siyaset yapıyoruz. Tercihlerimiz ve çalışmalarımız ne şahsi menfaatimiz ne de başka şahısların menfaati içindir. Biz Devlete millete bayrağa aşık insanlar olarak Milli menfaatlerimizi önceleriz, kişiler ve partiler gelir geçer. 2030 vizyonu ile yapmak istediğimiz bir çok hizmetin mevcut iktidar tarafından yapılıyor olduğunu gördüğümüz için geleceğe giden yolu bizim için kolaylaştırdıkları için mevcut iktidarın bu dönem de devam etmesini halkımız için faydalı yararlı görüyoruz. Türkiye yüzyılı için doğru adım Cumhur ittifakı ve Doğru Adam Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır. Siyaseten Erdoğan çağındayız ve sonrası Eman çağı Yeni Dünya çağı olacaktır inşallah. Son defa Sayın Erdoğan'a ülkemiz için Tam destek Son destek diyoruz. Seçimlerin ülkemize ve Türkiye yüzyılına hayırlı olmasını dilerim."

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • boş lafcı 11 ay önce Şikayet Et
    ulan boş bir tabela da ben bulsam varya üzerine neler yazacağım ama neyse :)
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 11 ay önce Şikayet Et
    sen nezaman parti kurdun
    Cevapla
  • ilyas demir 11 ay önce Şikayet Et
    abi ledler bozulmuş
    Cevapla
  • MACKALI 61 11 ay önce Şikayet Et
    Dünyanin hic bir ülkesinde Türkiyedeki kadar siyasi arti YOK..Bu neyaa..! PARTILER != TANE SINIRLANMALI´HEPSI SIRTIMIZDAN GECINIYOR..BU NE REZILIK BEYAA,..
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Bu kim oğlum ya. Mantar gibi parti çıkıyo memlekette.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi