Mansur Yavaş'ın 'kalp' işaretiyle imtihanı... Yine beceremedi

Ankara’da görev başında olması gerekirken şehir şehir miting turuna çıkan ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın “kalp” işaretiyle imtihanı sürüyor. CHP ve İyi Parti mitinglerinde yapılan kalp işaretini beceremeyen Yavaş yine komik duruma düştü.

GİRİŞ 06.05.2023 18:06 GÜNCELLEME 06.05.2023 19:57
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7’li koalisyon masasının mitinglerinde boy göstermeye devam ediyor. HDP tepki gösterdiği için Doğu ve Güneydoğu’daki mitinglere çıkarılmayan Mansur Yavaş, CHP ve İyi Parti’nin açık hava buluşmalarında sahneye çıkıp kısa konuşmalar yapıyor.

Miting öncesi ve sonrasında iki elinin parmaklarını birleştirerek “kalp” işareti yapmaya çalışan Mansur Yavaş, defalarca kez denemesine rağmen bunu bir türlü başaramıyor.

Afyonkarahisar mitingi

CHP’nin İzmir, Tekirdağ, Afyonkarahisar, Balıkesir gibi şehirlerdeki mitinglerinde Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte kalp işareti yapmaya çalışan ancak başarılı olamayan Mansur Yavaş, bugün de İyi Parti mitinginde bunu beceremedi.

İyi Parti Aydın mitinginde sahnede partilileri selamlayan Yavaş, “kalp” yapmaya çalıştığı anda başarılı olamadı.

Aydın mitingi

Komik duruma düşen Yavaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Birilerinin elleriyle kalp yapmayı öğrenmesi 40 gün sürdü. Onu da beceremiyorlar." sözlerini akıllara getirdi.

Konuya ilişkin sosyal medyadan yapılan bir yorum şöyle:

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 82
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    6 li masa bunlar Kalp yapmiyor resmen çakal kurt aslan pençesi yapip halkla alay ediyorlar biz gelirsek iste böyle sizi pençelerimizle parçalayacagiz diyorlar hele meral ile mansurun ellerine dikkatlice bakin
    Cevapla
  • sezayi 11 ay önce Şikayet Et
    yaşamaktan bıkmış yılgın yaşlı piri fani.
    Cevapla
  • suvaslu 11 ay önce Şikayet Et
    bu satılmışa yorum yapmak bile israf,bomm boşş biri.vasıfsız eleman.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 11 ay önce Şikayet Et
    Kararmış kalplerinizi insanlara sevimliymiş gibi açıklama çabasından öte gitmeyen bir hareket
    Cevapla
  • Mirage 11 ay önce Şikayet Et
    Şurada bir haftanız kaldı, kurtulacağız bu saçmalıklardan da sizden de inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı