CHP'nin ifşa olan trol yapılanmasına AK Parti'den ilk yorum: Yeni suikast timi!

CHP’nin deşifre olan trol ordusuyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “CHP bir süredir sistematik olarak itibar suikastları düzenliyor.” dedi.

CHP'nin ifşa olan trol yapılanmasına AK Parti'den ilk yorum: Yeni suikast timi!
CHP'nin ifşa olan trol yapılanmasına AK Parti'den ilk yorum: Yeni suikast timi!
GİRİŞ 06.05.2023 17:32 GÜNCELLEME 06.05.2023 17:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun zamandır CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve koalisyon ortaklarının gerek şahsen gerekse kurumsal olarak dezenformasyon, iftira ve kara propagandayı birer enstrüman haline getirdiğini söyledi.

"Sosyal medya platformları üzerinden ve fondaş medya üzerinden CHP, bir süredir sistematik olarak itibar suikastları düzenliyor. Kendileri gibi düşünmeyen, hareket etmeyen ve çizdikleri istikamette gitmeyen herkese katı bir şekilde saldırıyor, ağza alınmayacak hakaretler yöneltiyorlar" diyen Dağ, Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de siyaseti ilkeli bir zeminden alıp ilkelerin tamamen ortadan kalktığı Makyavelist bir seviyeye indirgediğini ifade etti.

YENİ SUİKAST TİMİ!

CHP'nin şimdi de sosyal medyada kurduğu bir trol ağı ile gündemde olduğunu söyleyen Dağ, şunları kaydetti:

"Yalanı, kara propagandayı ve itibarsızlaştırmayı kendilerine dost edinmiş durumdalar. Buna neden başvurduklarını anlamakta zorlanmıyoruz. Çünkü kendileri de biliyorlar ki sahada bir karşılıkları yok ve vatandaşımıza dokunmakta, milletimizin dilini konuşmakta zorlanıyorlar. Sosyal medyada inşa ettikleri yapay bir dünya var ve özellikle seçim öncesi süreçlerde dağıttıkları paralar ve kurdukları organizasyon ile gündemi yalnızca sosyal medyadan takip eden kitleleri yanlış yönlendirmeyi hedefliyorlar.

Bu organizasyon yeni bir suikast timidir. Ancak her ne olursa olsun biz dezenformasyon ve iftira siyasetine karşı mücadelemizi güçlü bir şekilde sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Her zaman doğrunun yanında yer aldığımız gibi yine doğru adımlarla 14 Mayıs gününe ulaşacak, doğru adamı milletimizin desteğiyle cumhurbaşkanı seçeceğiz. 15 Mayıs sabahı, CHP'nin inşa ettiği bu paralel evrenin de kurduğu diğer tüm pragmatist organizasyon ve ortaklıklar gibi tarih olduğu bir sabah olacaktır."

 
KAYNAK: AA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 5
  • anemo 11 ay önce Şikayet Et
    kapatim twitteri face instagrami beee
    Cevapla
  • Halil 11 ay önce Şikayet Et
    hanı Ceza nerdee..yalan dolana iftıraya nerde ceza..ıktıdar müktedır olmalı..yapanın yazanın söylüyenın yanına kar kalmamalı...Medya kanunu derhal değişmelı...teror kanunu yenılenmelı...
    Cevapla
  • Muammer 11 ay önce Şikayet Et
    Yalan habere ceza yasasını kim engelledi ise bu işin planlayıcısı da odur.
    Cevapla
  • Abhaz54 11 ay önce Şikayet Et
    Dezenformasyon yasası var ..Bu trollerin hepsini yargılayın..Milleti kutuplaştıran bu hainlerdir..
    Cevapla
  • büsrali 11 ay önce Şikayet Et
    Allah(cc) bütün Vatan hainlerinin en kısa sürede belasını versin inşAllah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama