Sena Nur Çelik'ten sabah 05.30'da sürpriz ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili, İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, sabah saat 05.30'da Bayrampaşa İstanbul Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti.

GİRİŞ 06.05.2023 17:48 GÜNCELLEME 06.05.2023 17:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sabah saat 05.30’da Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’ne giriş yapan Sena Nur Çelik’e AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve AK Parti teşkilatı eşlik etti.  Hal Komisyoncuları ve çalışanları ile hasbihal eden Sena Nur Çelik, Antalya Milletvekilliği görevini yürüttüğünü, sebze ve meyve üretim bölgesi olan Antalya'da hem üreticiler hem de hal esnafları ile çalışma tecrübesi olduğunu, Hal esnaflarının işlerinin zahmetinin farkında olduğunu belirterek, vatandaşlarımıza taze ve güvenilir sebze ve meyve tedarik edilmesi konusunda gece yarısından sabahın ilk saatlerine kadar çalışan esnaf ve işçilere teşekkür etti.

ERDOĞAN'A VE AK PARTİ'YE DESTEK SÖZÜ

Hal esnafı ve çalışanlardan yoğun ilgi gören Milletvekili Çelik, sahada her yerde şahit olduğu milletimizin Cumhurbaşkanımıza olan teveccühünü burada da kuvvetli bir şekilde görmekten memnun olduğunu ifade ederek esnafa teşekkür etti. Yaklaşan seçimler öncesi hal esnafından Türkiye Yüzyılı için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek sözü aldı.

Sena Nur Çelik’in Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali ziyaretine AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Bilal Kıymaz ve Prof.Dr. Yasin Aktay katıldı. 

Hal ziyareti sırasında HALDER İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Numan Dayan ile bir araya gelen AK Parti heyeti, hal esnafı ile sektöre dair istişarelerde bulundu. 

"YENİLİKÇİ ADIMLARI YİNE AK PARTİ ATACAK"

İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, farklı sektörleri ziyaret ederek, hem sektörel konuları görüştüklerini hem de 14 Mayıs seçimlerini değerlendirdiklerini ifade etti. Sektör temsilcileri ile hal esnaflarının sorunlarını ve çözüm önerilerini de görüşen Sena Nur Çelik, “Hal esnafımız biliyor ki bu zamana kadar tüm sorunlarına, sıkıntılarına AK Parti iktidarları çözüm üretti. Bundan sonra da sektöre dair yenilikçi adımlar yine AK Parti tarafından atılacaktır” dedi. 

"ESNAFA DESTEK 21 YILDIR KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR"

AK Parti iktidarlarının esnaflara yönelik destek ve teşvik paketlerinin 21 yıldır kesintisiz devam ettiğini, bunları anlatmanın bile saatler süreceğini kaydeden Çelik, esnafları hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını, özellikle de salgın ve küresel ekonomik kriz dönemlerinde esnafların işlerinin devamı için devlet olarak çok büyük fedakarlıklarda bulunduklarını hatırlattı. Bu yüzden dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen ülkemizde esnafların, üreticilerin yüzlerinin hala güldüğünü, ticaretin çarklarının döndüğünü belirtti.

"MİLLETİMİZ 7'Lİ MASAYI SANDIĞA GÖMECEK"

7’li masanın Türkiye’ye hiçbir konuda umut verecek tecrübeye, liyakate, vizyona ve istikamete sahip olmadığını belirten Çelik, “Milletimiz Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Erdoğan’ın yanında kenetlenmiş vaziyette. Nasıl bir şirket 7 patronla yönetilemezse ülkemizin de 7’li masayla istikrar içinde yönetilemeyeceğinin farkında. İnşallah 14 Mayıs’ta son 12 seçimde olduğu gibi milletimiz ülkemizi emin ellere, liyakatli kadrolara, sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize teslim edecek. 7’li masayı sandığa gömerek onları destekleyen Türkiye düşmanlarının planlarını akamete uğratacak.” diye konuştu.

Sena Nur Çelik, HALDER İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Numan Dayan’a misafirperverliklerinden ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederek, tüm hal esnafına hayırlı işler diledi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Hal yasasını bi çıkarın şu komisyonculari aradan cikarin
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    yolun açık olsun inşallah vekil olursun olduk tan sonra da o insanları Ziyaret edin ..
    Cevapla
  • Uysal Hüsnü 11 ay önce Şikayet Et
    Helal bacım Allah razı olsun !!!
    Cevapla
  • Remzi Arık 11 ay önce Şikayet Et
    Başarılılar
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    seçimden sonrada bekkeriz bu oerformansı parti ayırtmaksızın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri