İmamoğlu: Seçimi ilk turda bitirmek farzdır, farz

Millet İttifakı'nın İstanbul Maltepe'deki mitinginde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimleri ilk turda bitirmenin "farz" olduğunu söyledi.

İmamoğlu: Seçimi ilk turda bitirmek farzdır, farz
İmamoğlu: Seçimi ilk turda bitirmek farzdır, farz
GİRİŞ 06.05.2023 19:12 GÜNCELLEME 06.05.2023 19:32
Bu Habere 399 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı, seçim çalışmaları doğrultusunda bugün İstanbul Maltepe'de bir miting düzenledi.

Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi durumunda yardımcısı yapacağını açıkladığı İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da düzenlenen mitingde söz aldı. Sözlerinin büyük bölümünde iktidarı hedef alan İmamoğlu, seçimleri ilk turda bitirmenin "farz" olduğunu söyledi.

"4 yıl önce duyulan halk desteğinin 10 puan daha önünde destek alır durumda iki belediye başkanı da. Her işimize köstek olan bu hükümete rağmen bu kadar iş yapıyorsak... Siz, bize şu iktidarı verin İstanbul'u da Ankara'yı da memleketin 81 ilini de uçuralım. Cümle aleme nasıl iş yapılır hep birlikte gösterelim. Bu seçimi ikinci tura bırakmayın. Bunlar her türlü işi yaparlar. Sonra da suçu bize atmaya kalkarlar. O yüzden bizim kaybedecek bir günümüz bile yok. Bugünün işini yarına bırakmayacağız. O yüzden bu işi ilk turda bitirmek farzdır, farz."

Maltepe'deki Millet İttifakı mitinginde HDP/Yeşil Sol Parti bayrakları

BENZER AÇIKLAMA TÜRK'TEN DE GELMİŞTİ

HDP'li Ahmet Türk de bugün düzenlenen mitingde İmamoğlu ile benzer ifadeler kullanarak, "AK Parti’ye oy vermek günahtır, haramdır" diye konuşmuştu.

MİLLET İTTİFAKI MİTİNGİNDE HDP BAYRAKLARI

Öte yandan Millet İttifakı'nın Maltepe mitinginde, HDP/Yeşil Sol Parti bayrakları kameralara yansıdı.

Maltepe'deki Millet İttifakı mitinginde HDP/Yeşil Sol Parti bayrakları

HDP, YEŞİL SOL PARTİ LİSTELERİNDEN SEÇİME GİRECEK

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Anayasa Mahkemesi'ndeki (AYM) kapatma davası dolayısıyla seçimlere, Yeşil Sol Parti (YSP) listelerinden girecek.

HDP/Yeşil Sol Parti'nin başını çektiği Emek ve Özgürlük İttifakı, cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçaroğlu lehine aday çıkarmama kararı almıştı.

Maltepe'deki Millet İttifakı mitinginde HDP/Yeşil Sol Parti bayrakları

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 399
  • Akkak 11 ay önce Şikayet Et
    Ibb de ak partili genclerden baska kimseyi ise almayan zihniyetten dolqyi oyunu ekreme vermistim. Simdi ne ak ne chp. Yeniden refah artik partimdir.
    Cevapla
  • Ufukhan 11 ay önce Şikayet Et
    Kafir'e hainlik farz'dir demek istiyor, hakli.
    Cevapla
  • sezayi 11 ay önce Şikayet Et
    goliva kafadan bu ses çıkar.
    Cevapla
  • Kayserili Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Bunlar ne farz dan anlar ne sünnetten ,bunlar anlasa anlasa heykelden anlar,suya ,iett ye zamdan,bozuk metrobusten, bozuk otobüsten anlar.Bunlar millete hizmet etmeye değil millete eziyet etmeye ant içmiş pkk bozuntusu zihniyete sahip şarapçı bir illettir.
    Cevapla
  • Şenol 11 ay önce Şikayet Et
    Bukadar engelleme var ona rağmen çok iş yapıyorlar ulan hiç de güleceğim yoktu galiba görünmez iş yapıyorlar hiç kimse görmüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı