AK Partili Kabaktepe 7'li koalisyonu fe'na tiye aldı: Paylaşabilirler, telif istemiyoruz

AK Partili Osman Nuri Kabaktepe Büyük İstanbul Mitinginde yaptığı konuşmasında, “Yapamadıkları mitingler için buranın fotoğrafını paylaşabilirler. Kırmızı-beyaz burada olacak, başka renkler olmayacak. Telif hakkı istemiyoruz." dedi.

AK Partili Kabaktepe 7'li koalisyonu fe'na tiye aldı: Paylaşabilirler, telif istemiyoruz
AK Partili Kabaktepe 7'li koalisyonu fe'na tiye aldı: Paylaşabilirler, telif istemiyoruz
GİRİŞ 07.05.2023 18:31 GÜNCELLEME 07.05.2023 18:31
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul tarafından Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen miting yüzbinlerce vatandaşın katılımıyla başladı. Miting başlangıcından AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe tarafından bir konuşma yapıldı. Başkan Kabaktepe kürsüde yaptığı konuşmada katılım sağlayan ve destek verenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

Kabaktepe, “Ayın doğuşu değişir, güneşin batışı değişir ama CHP’nin bu millete karşı duruşu değişmez. Herkes biliyor ki kıymetli kardeşlerim bunların derdi millete hizmet değil. Bunların derdi millet değil vatan değil bayrak değil millet hiç değil. Atatürk Havalimanı’nın taşımış olduğu ikinci büyük anlam ise 15 Temmuz hain FETÖ darbesine karşı millet olmanın birlikte var olmanın vatanını bir lider etrafında göğüs göğüse savunmanın direnişin ve mücadelenin sembolü olmasıdır. Şu anda üzerine bastığımız alan cumhurbaşkanımızın FETÖ'cü hainlerin f-16 uçaklarının ölüm tehdidinde korkmadan cesaretle milletine sığınarak rabbine sığınarak havaalanına indiği ve hain darbecilere vesayete karşı direnişi örgütlediği bir karargahtır” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun mitingine damga vuran fotoğraf! Sosyal medyada gündem olduKılıçdaroğlu'nun mitingine damga vuran fotoğraf! Sosyal medyada gündem oldu

“14 MAYIS ZAFERININ MEŞALESİ BU MEYDANDA YAKILMIŞTIR”

Kabaktepe alanı dolduran vatandaşlara destekleri için bir kez daha teşekkür ettiğini kaydederek, “Bizi birileri getirmedi ki birileri götürsün diyoruz. Biz birilerine söz vermedik ki boynumuz bükülsün diyoruz. Biz ülkemizin meydanlarında vesayetle çarpışa çarpışa her şartta her yerde terörün başını eze eze gelen bir hareketiz. Küresel baronlarla kapışa kapışa yürüyen ve kendi ayakları üzerinde var olan bir hareketiz. Buradan bir kez daha sesleniyorum liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı manşetleriyle teslim alacağını zannedenlere İstanbullular adına bu meydandan bu mahşeri kalabalıkla sesleniyorum siz ne derseniz deyin ne manşet atarsanız atın hakikat buradadır millet buradadır, Erdoğan sevdalıları buradadır. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındadır ve arkasında olmaya devam edecek. Alanı dolduran İstanbullu hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 14 Mayıs zaferinin meşalesi bu meydanda yakılmıştır” diye konuştu.

"BURANIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞABİLİRLER. TELİF HAKKI İSTEMİYORUZ"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Takvim'e de özel açıklamalarda bulundu.

CHP yandaşlarının AK Parti'nin 2014'teki miting görüntülerini 7'li koalisyonun mitingi gibi paylaşmalarına esprili bir cevap veren ve alanda 1 milyondan fazla İstanbullunun olacağını belirten Kabaktepe, "Bugün yeni bir fotoğraf daha vereceğiz. Yapamadıkları mitingler için buranın fotoğrafını paylaşabilirler. Kırmızı-beyaz burada olacak, başka renkler olmayacak. Telif hakkı istemiyoruz." dedi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 41
  • Cemal K. 11 ay önce Şikayet Et
    Onlar Ak parti mitinglerini kendi mitingleri gibi lanse ediyorlar. Bu miting fotolarını tescillemek lazım bence. Ak Parti 2023 İstanbul Mitingi gibi.
    Cevapla
  • mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Olan her şerde bilmediğiniz bir hayır var derler...Chp nin istanbul belediyesini almasında bir hayır vardı demek ki, çünkü eskiler bilir ama gençlerimiz bunların ne kadar işe yaramaz yalancı ve düzenbaz olduklarını görmüş oldu...İstanbul dersini almış gözüküyor...
    Cevapla
  • salman 11 ay önce Şikayet Et
    inşallah bu milletin yüzü 15 mayıs pazartesi tekrar gülecek
    Cevapla
  • Türk 11 ay önce Şikayet Et
    Hele şükür.. İstanbul il başkanı en az böyle biri olmalıydı.. Diyerleri kusuru bakmasınlar ama herkes il başkanı olmasın..
    Cevapla
  • ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    yola devam kazasız belasız allah küfre fırsat vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli ve memurun Temmuz beklentisi! İşte polis, öğretmen maaşları...
FIFA devrime hazırlanıyor! Süper Lig heyecanı yurt dışına taşınabilir