Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Yatırımlarda yeni dönem başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edirne'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Türkiye'de altyapı yatırımlarının tamamlandığını belirten Erdoğan, "Bundan sonra elde edilecek katma değeri milletin refahına harcayacağız" dedi.

GİRİŞ 08.05.2023 15:58 GÜNCELLEME 08.05.2023 17:28
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Erdoğan Cumhurbaşkanlığı'na devam ettiği müddetçe hakkı, hukuku ve adaleti size teslim etmeyiz.

Terör örgütlerinin kimine bakanlık kimine hapisten çıkış sözü vermişler. Bizi ve bay bay Kemal'i kimin desteklediğine bakılınca tablo açıkça ortaya çıkıyor. Yurt dışına kaçan FETÖ'cüler CHP'nin reklam ajansı gibi çalışıyor.

Dünkü İstanbul mitingini gördünüz. Bu kadar insanı vatan sevgisinden, evlat sevgisinden, ezan sevgisinden başka ne bir araya getirebilir?

Vaat diye anlattıklarının yarısı yapılmış, yarısı da saçma sapan işler olan birine bu ülke bırakılır mı? 15 Mayıs günü limona çok ihtiyaçları olacak. Sokağa attıkları limonu onlar için ayıralım.

(Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'ndan ayrılması) Hayatı yalan. Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine git, orada kahveyi yudumlayarak gelişmeleri izle. Acaba ne zaman öldürecekler? Rabbim isterse sular büklüm büklüm burulur. Benim milletim bunlara değil ülkeyi, günahını bile vermez. 

"LİMONLARI BUNLAR İÇİN AYIRALIM"

14 Mayıs'ta Edirne'nin de kumar masasına hak ettiği cevabı sandıkta vereceğine inanıyorum. Edirne türküsünde ne var? Ayılana gazoz, bayılana limon. 14 Mayıs sabahı bunların limona çok ihtiyacı olacak. Hani bunların sokağa attıkları limonlar var ya, onları bunlar için hazırlayalım. 

"ARTIK YATIRIMLARI MİLLETİMİZİN REFAHINA HARCAYACAĞIZ"

Bu görüntüleri seyrettikten sonra bilhassa gençlerimizin aklına şöyle bir soru gelebilir: Hepsi tamam da biz zaten bunların içine doğduk, geleceğimize faydası ne olacak? Haklı bir soru. Hemen cevabını vereyim. Türkiye, 21 yıldır kazancını altyapı yatırımlarına harcadı. Türkiye, modern dünyada farklı bir yere ulaştı. Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaşımdan emniyete, spordan konuta her alanda kendisin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesine taşıyacak yatırımlar yaptı. Artık altyapı yatırımlarımızı önemli ölçüde tamamladık. Bundan sonra ülkemizin elde edeceği katma değerin büyük kısmını milletimizin refahını artıracak çalışmalara kullanacağız. Karadeniz gazıyla buna hemen başladık. Gazımızı devreye alır almaz ilk ay konutlardaki tüm tüketimi ücretsiz yaptık.

Kandil'deki kitapsız ahlaksızlar bay bay Kemal'e destek veriyor. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • yolcu 11 ay önce Şikayet Et
    Yaptığınız hizmetler gibi yolunuz bahtınız selamete zaferele açık olsun inşallah
    Cevapla
  • Türk 11 ay önce Şikayet Et
    Bu güne kadar 21 yıldır (ülkenin ekonomisinden belli) halka katma değerden verilmemiş bundan sonra verilecek miş ne diyelim. Ne hikmetse siyasiler için Seçimde alınacak koltuk bir çok değerden yüksek şu anda .
    Cevapla
  • Bence 11 ay önce Şikayet Et
    Reis tüm paraları gümüşe çevirelim
    Cevapla
  • Konyalí 11 ay önce Şikayet Et
    Ey milletim Allah için gerçekleri sõyleyelim Reis geldi gece gündúz demedi Túrkiyeye seksen yılda yapilmayani yirmi yılda yaptı hızlı treni filmlerde seyrediyorduk şimdi bizdede oldu nüekler santral iha Siha yollar okullar ihracat Reisden önce niçin gaz petrol çikarilmadi Reis geldi gazimiz petrolúmúz çikdi tor boryum fabrikası kuruldu daha niceleri Reisden önce yirmir banka battı
    Cevapla
  • Misafirrr 11 ay önce Şikayet Et
    Geç bile kaldın sayın başkan milleti ekonomik yönden rahatlanmanız lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi